Korišćenje kombinacije tastera CTRL + SHIFT + F3 tokom datoteke OOBE ne vrši ponovno pokretanje operativnog sistema Windows 7 u režimu nadgledanja

Simptome

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Verziju operativnog sistema Windows 7 instalirate na sistem zasnovan na dodiru koji nema priloženu fizičku tastaturu.

  • Datoteku Sysprep. exe koristite za ponovno zapečati slike.

  • Pokrećete računar i pokrećete OOBE proces.

  • Na početku datoteke OOBE, pokušavate da koristite Windows na ekranu tastature da biste pritisli tastere CTRL + SHIFT + F3, što bi trebalo da ponovo pokrenete Windows u režimu nadgledanja Sysprep.

U ovom scenariju, ništa se ne događa kada pokušate da koristite tastersku prečicu za ponovno pokretanje operativnog sistema Windows u režimu nadgledanja.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem i ponovo pokrenite Windows u režimu nadgledanja, moraćete da priložite USB tastaturu, a zatim izvršite tastersku prečicu CTRL + SHIFT + F3.

Napomena Ovo je članak "brzo OBJAVLJIVANJE" kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije sadržane u ovom dokumentu su obezbeđene kao odgovor na nova pitanja. Kao rezultat brzine koja je na raspolaganju, materijali mogu uključivati tipografske greške i mogu se ispraviti u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte za druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×