Koristite meni ćaskanje u Kaizala

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta mi je ćaskati?

„Ja” ćaskanje je vaš lični prostor na Microsoft Kaizala. Sve što otkucate, sačuvate ili prosleđivanje ovde će biti vidljive samo vama. Ovaj prostor možete da koristite da biste sačuvali često pristupa stavki, omiljenim sadržajem i još mnogo toga, uključujući:

Kako da počnete da koristite Me ćaskanje?

Postoje dva načina da počnete sa korišćenjem Me ćaskanje na Kaizala aplikacije:

  • Pronađite Ja ćaskanje zakačene na vrh listeSlika kartice "razgovori" u Kaizalaćaskanjasa svoje ime (na primer, „ja (Jovan)”).

    Snimak ekrana Me ćaskanje u Kaizala
  • Pretražite ćaskanje sa svojim imenom da biste brzo pronašli ga. Na primer, u potrazi za „Džona” će pronaći ja ćaskanje.

Ja ćaskanje je takođe dostupan na Kaizala Veb aplikacije. Pratite iste korake kao iznad da biste počeli da koristite Me ćaskanje u web aplikaciji.

Pokretanje razgovora u Kaizala

Kaizala pomoć centar

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×