Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku Microsoft Exchange servera iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Brojevi verzija Exchange servera i datumi izdavanja

Microsoft nudi datoteke za preuzimanje samo za verzije N-2 za kumulativnu ispravku Exchange servera (CU), gde je "N" najnovija u CU. Najnoviji ČU se mogu koristiti za oporavljanje servera na kojima je pokrenut Exchange server. To obuhvata servere koji imaju instaliran prethodni u CU.

Rezime

Kumulativna ispravka 2 za Microsoft Exchange Server 2016 objavljena je 2016 14. Nekoliko nebezbednosnih problema je ispravljeno u ovoj kumulativnoj ispravci ili novijoj kumulativnoj ispravci za Exchange Server 2016.

Problemi koje ispravlja kumulativno ažuriranje

Ova Kumulativna ispravka rešava sledeće probleme:

Ova Kumulativna ispravka takođe rešava probleme opisane u KB 3160339 MS16-079: bezbednosna ispravka za Microsoft Exchange: 14 jun, 2016 i KB 3134844 kumulativno ažuriranje 1 za Exchange Server 2016 članaka uMicrosoft bazi znanja. Ova ispravka takođe uključuje nove ispravke za letnje/zimsko računanje vremena (DST) za Exchange Server 2016. Za više informacija o DST-u idite na letnje/zimsko vreme u okviru "pomoć i centar za podršku".

Više informacija

Za više informacija o raspoređivanju Exchange servera 2016 pogledajte Napomene uz izdanje za exchange 2016. Za više informacija o suživotu Exchange servera 2016 i starijim verzijama sistema Exchange server u istom okruženju, pogledajte 2016 Exchange zahteve za System. Za više informacija o ostalim ažuriranjima Exchange servera pogledajte odeljak " ispravke za Exchange Server": broj verzija i datume izdavanja.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×