Ovaj članak se primenjuje na sledeći proizvod:

  • Microsoft BizTalk adapter Pack 2013

UVOD

Ova Kumulativna ispravka za BizTalk adapter Pack 2013 sadrži hitne ispravke za BizTalk adapter Pack 2013 problema koji su rešeni nakon izdavanja BizTalk adapter paketa 2013. Preporučujemo da testirate hitne ispravke pre nego što ih primenite u proizvodnom okruženju. Pošto su verzije kumulativne, svaka nova verzija ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodni paket ispravki za BizTalk adapter 2013. Preporučujemo vam da razmotrite primenu najnovijih ispravki za BizTalk adapter za paket 2013.

Važne napomene o kumulativnom paketu ispravki

  • Jedan kumulativni paket ispravki uključuje sve ispravke komponenti. Međutim, kumulativni paket ispravki ažurira samo one komponente koje su instalirane u sistemu.

Napomena Za više informacija o najnovijem servisnom paketu ili kumulativnom paketu ispravki za BizTalk adapter Pack 2013 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2555976 Servisni paket i Kumulativna lista ispravki za BizTalk Server

Više informacija

Kumulativni paket ispravki za BizTalk adapter Pack 2013 je ispravka zbirne vrednosti koja sadrži sve prethodne hitne ispravke do datuma za BizTalk adapter Pack 2013. Za više informacija o terminologiji koja se koristi za opisivanje ispravki za Microsoft proizvode kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Hitne ispravke koje su uključene u kumulativno ažuriranje paketa 1 za BizTalk adapter Pack 20103

Članci iz Microsoftove baze znanja koje razmatraju ove hitne ispravke objavljuju se čim postanu dostupne. Za više informacija o problemima u vezi sa BizTalk adapterom 2013 kliknite na sledeće brojeve članaka da biste videli članke u Microsoft bazi znanja.

Broj članka u KB

Opis

2845542

ISPRAVLJANJE: neuspešne operacije okidača pri korišćenju BizTalk adaptera za Oracle bazu podataka za povezivanje sa Oracle bazom podataka

2845538

Ispravka: "tip kolone" nije mesto u kome se može uneti "izuzetak" kada koristite BizTalk adapter za Oracle bazu podataka da biste se povezali sa Oracle bazom podataka

2845536

ISPRAVLJANJE: poruke postaju zaglavljena u SM58 kada koristite SAP adapter za WCF na BizTalk serveru 2010

2836739

FIX: WCF-SAP adapter prima lokaciju pod jakim opterećenjem kada radi kao tRFC server

Nabavljanje najnovijeg paketa kumulativnih ispravki za BizTalk adapter Pack 2013

 Za više informacija o najnovijem servisnom paketu ili kumulativnom paketu ispravki za BizTalk adapter Pack 2013 kliknite na sledeći broj članka da biste otišli na članak u Microsoft bazi znanja:

2555976   Servisni paket i Kumulativna lista ispravki za BizTalk Server

Informacije o kumulativnoj ispravci za ažuriranje

Preduslovi

Da biste primenili ovaj kumulativni paket ispravki, morate imati instaliran BizTalk adapter paket 2013. Napomena Ako je datoteka readme. txt uključena u ovaj kumulativni paket ispravki, pogledajte datoteku readme. txt za više informacija o tome kako da instalirate ovu ispravku.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovaj kumulativni paket ispravki.

Reference

Za više informacija o hitnim ispravkama za BizTalk Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama za BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×