UVOD

Kada koristite palicu za igru da biste reprodukovali Microsoft simulatoru leta, možete da promenite postavke na palicu za igru tako da budu manje ili više osetljive na pokrete. Ovaj članak opisuje ove postavke.

Više informacija

Postavke palice za igru

Predodređena osetljivost za palice na simulatoru leta je u sredini opsega, kao i brzina odziva. Ove senzibilnosti možete da prilagodite i eksperimentišete da biste pronašli optimalnu postavku. Postavka stepena poverljivosti određuje kolika je osetljivost palice za određenu osu. Na primer, sa visokom osećajnošću, najmanji pokret palice ima veliki uticaj na kontrole aviona u simulatoru leta. Postavka "null " se odnosi na to koliko se "mrtvi prostor" nalazi u određenoj poziciji centra za igru. Na primer, sa velikom nultom zonom možete da pomerite palicu blago pre nego što ona utiče na kontrole aviona u simulatoru leta.

Podešavanje osetljivosti palice za igru

Da biste prilagodili osetljivost palice za igru, sledite ove korake:

 1. Uverite se da je palica za igru priključen i da je instalirana u skladu sa uputstvima proizvođača.

 2. Započnite simulatoru leta.

 3. U meniju " Opcije " izaberite stavku "kontrole", a zatim proverite da li je prikazana opcija " Onemogući palicu za igru ". Ova opcija označava da je palica za igru omogućena. Ako ne vidite opciju " Onemogući palicu za igru ", kliknite na dugme " Omogući palicu za igru".

 4. U meniju " Opcije " postavite pokazivač miša na stavku "kontrole", a zatim kliknite na dugme "senzibiliteti".

 5. U dijalogu " osetljivost na senzibilnosti " kliknite na karticu "palica za igru ".

 6. Koristite jedan od sledećih metoda:

  • Da biste podesili osetljivost za sve ose istovremeno, kliknite na dugme " jednostavan", a zatim prevucite željene osetljivosti-sve ose i klizač "null"-sve ose i klizač "nulte zone " na željene postavke.

  • Da biste posebno prilagodili osetljivost za svaku osu, kliknite na dugme " Više opcija". Izaberite svaku osu, a zatim prevucite klizač njegove osetljivosti i njegovu klizač nulte zone na željene postavke.

  • Da biste sve opcije poverljivosti vratili na podrazumevane vrednosti, kliknite na dugme " Poništi podrazumevanevrednosti".

 7. Kliknite na dugme U redu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×