Možete dobiti poruku o grešci „Zaustavi 0x00000035 NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS” kada pokušate da se prijavite na domenu

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Na računaru koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows XP sa servisnim paketom 2 (SP2), Microsoft Windows XP sa servisnim paketom 3 (SP3), Microsoft Windows Server 2003 sa servisnim paketom 1 (SP1) ili Microsoft Windows Server 2003 sa servisnim paketom 2 (SP2), instalirate više od tri programi koji se odnose na sigurnost datoteke. Na primer, instalirate više od tri antivirusni programi ili programi za šifrovanje datoteka.

  • Kompjuter je deo domena.

U ovom slučaju, kada pokušate da se prijavite na domenu, možete da primite poruku o grešci zaustavljanja koja je slična sledećoj:

PRESTANI DA 0X00000035 (0X8207ECD8, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000) NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS

Napomena Prvi parametar u ova poruka o grešci se može razlikovati.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što upravljački program Mup.sys pretpostavlja da mora postojati više od tri datoteke-filtarskim upravljačkim programima pokrenut u isto vreme. Upravljački program Mup.sys upravlja Distributed File System (DFS) datoteke I/O zahtevima. Ako postoji četiri ili više datoteka filtarskim upravljačkim programima, I/O zahtev paketa (IRP) lokaciju bafer za koju je prethodno dodelio Mup.sys će "prekoračenje". Kada dođe do ovoga, dobijate grešku zaustavljanja koja je opisana u odeljku "Simptomi".

Rezolucija

Informacije o hitnoj ispravci za Windows XP

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Windows XP SP2 instalirani na računaru.

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×