Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft je izdao bezbednosni bilten MS06-033. Bezbednosni bilten sadrži sve relevantne informacije o bezbednosnoj ispravci. To uključuje informacije o manifestu datoteke i opcije primene. Da biste pogledali kompletan bezbednosni bilten, posetite sledeće Microsoft Web lokacije.

Poznati problemi

 • Da biste instalirali ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran program Microsoft Windows Installer 3,1. Da biste nabavili najnoviji Windows Installer za računar, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

  http://www.microsoft.com/download/details.aspx?FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c

 • Za više informacija o problemima sa instalacijom u programu Microsoft .NET Framework 2,0 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  923100 Kada pokušate da instalirate bezbednosnu ispravku za .NET Framework 2,0, računar može prestati da se odaziva ili možete dobiti kôd greške "0x643"

 • Za više informacija o problemima sa instalacijom sa 64-bitne verzije sistema Microsoft Windows Server 2003 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  923101 Poruka o grešci kada pokušate da instalirate bezbednosnu ispravku za .NET Framework 2,0 na računaru na kojem je pokrenut Windows Server 2003 x64 Edition: "Greška 1324. Fascikla "programske datoteke" sadrži nevažeći znak "

 • Za više informacija o problemima nakon instaliranja ispravke za .NET Framework 2,0 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  929110 Sistem datoteka u kojem se razlikuje mala i velika slova nakon instalacije ispravke za .NET Framework 2,0

Za više informacija o bezbednosnoj ispravci za platformu ASP.NET Development kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

922481 Opis sigurnosne nadopune za platformu ASP.NET Development

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×