Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti programa Microsoft Publisher 2016 koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako korisnik otvori specijalno izrađen Microsoft Office datoteku. Da biste saznali više o ovim ranjivih tačaka, pogledajte . Belešku Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliranu verziju programa Publisher 2016. Kada primenite ovu bezbednosnu ispravku, možda ćete videti iskačući prozor u kome se navodi da Veb lokacija želi da otvori Web sadržaj u zaštićenom režimu programa Internet Explorer. Pogledajte za više informacija. Za kompletnu listu pogođenih verzija Microsoft Office softvera pogledajte .

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku .

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

  • Download

  • Download

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte članak Microsoft baze znanja.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije programa Publisher 2016

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u : za zaštitu računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška za bezbednosni centar u skladu sa vašom zemljom:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×