Većina pitanja se može razrešiti radeći neke osnovne rešavanje problema. Probaj ove četiri koraka.

 1. Dvostruka provera:Jedan način da imaju problem prijavljivanja je da nemate internet vezu. Proverite vašu internet kablove ili mrežne skretnice.

 2. Operi je:Arhivu ili brisanje starijih, prethodno pročitane poruke da pospremim prijemno.

 3. Se ruke na:Ručno sinhronizujete vaš email (uputstva ispod).

 4. Na poslu:, Ako ste povezani sa mrežom kompanije, mere sigurnosti vašeg preduzeća može vas sprečavaju da pristupanje e-pošti. Ako je to slučaj, obratite se administratoru sistema za opcije za pristup e-pošti.

Rad sa porukama

Možete da organizujete e-pošti u fasciklama da biste olakšali sortiranje i naći. Da premestite poruku

 1. Na traci za navigaciju, postavite pokazivač na stavku pošte & More, izaberite na strelicu i onda prij. & Više ikona sa strelicom za poštu Crvena strelica nadole MSN mail poštanskom sandučetu

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za poruku koju želite da premestite.

 3. Izaberite dugme fascikle .

 4. Izaberite fasciklu u koju želite da premestite poruku i onda u redu.

Pronašli poruku

 1. Na traci za navigaciju, postavite pokazivač na Pošta & More, izaberite strelicu i zatim prij.

 2. U lijevom oknu, odaberite fasciklu u koju želite da pretražujete, a zatim izaberite ikonu za Pronalaženje poruke.

 3. Upišite kriterijume koje želite da pretražujete po ("ime", "Tema", "itd."), a zatim izaberite Find Now.

  Napomena

  • Da biste pretraživali u drugu fasciklu, izaberite fasciklu ikonu pored pretrage. Izaberite fasciklu, a zatim u redu.

  • Da biste pronašli tekst u okviru poruke, otvorite poruku. U meniju Uređivanje izaberite pronašli tekst u ovoj poruci.

Izbriši poruku

 1. Na traci za navigaciju, postavite pokazivač na Pošta & More, izaberite strelicu i zatim prij.

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za poruku koju želite da izbrišete i zatim Izbrišite.

  Napomena

  Poruke koje izbrišete iz tvoje prijemnog premeštaju privremeno se Kanta za fasciklu. MSN će automatski isprazniti u Kantu na periodičnoj osnovi. Da biste odmah izbrisali poruku tvoju Kantu, potvrdite izbor za poruku u Kantu, a zatim Izbrišite. Da biste izbrisali sve poruke u tvoju Kantu, izaberite prazan.

Sortiranje poruka u fascikli

 1. Na traci za navigaciju, postavite pokazivač na Pošta & More, izaberite strelicu i zatim prij.

 2. U lijevom oknu, izaberite fasciklu u koju želite da sortirate.

 3. Izaberite ime kolone želite pokrenuti vaše poruke od strane. Na primer, da biste sortirali poruke po abecednom redu ime pošiljaoca, izaberite iz.

  Napomena

  • Da biste sortirali kolone u obrnutom redosledu, ponovo kliknite na ime kolone .

  • Takođe možete sortirati poruke pomoću liste Prikaži u prijemnom. Sa liste emisija možete da sortirate i da pregleda pošta od svih, od ljudi koje znate, ili od nepoznatih pošiljalaca.

Ručno sinhronizujete e-pošte

Pokušajte ručno sinhronizacije e-pošti tako što ćete pratiti uputstva ispod. Za početak, imati 3 000 e-mailove u prijemnom poštanskom sandučetu će svakako usporiti stvari sa serverima e-pošte. Važno je da izbrišete ili arhivirate e-mailove na redovnoj bazi. Vaša internet veza, pozivnu ili vezu širokog propusnog opsega, će uticati na koliko brzo vaš email sinhronizuje sa serverima e-pošte. Razlike u internet vezu je zaista ulazi u igru prvi put sinhronizujete vaše e-pošte ili pravo nakon nadogradnje na noviju verziju MSN Explorer. Da pokrene sinhronizaciju za e-poštu

 1. Potpisati u MSN Explorer i izaberite poštu i još mnogo na vrhu tvoje trake za navigaciju, a zatim izaberite prij. Tvoj poštanskom sandučetu će prikazati, koja prikazuje sve poruke, dok su se sve vaše fascikle ("poslate poruke", "kantu", "Neželjena e-pošta") će naseliti na levoj strani.

 2. Ispod tvoje trake za navigaciju, potražite kovertu sa dve zelene strelice okrenute u suprotnim smerovima, kao što je prikazano ispod. Ovo je tvoj email dugme za sinhronizaciju. Ikona pošte sinhronizaciju u navigacionoj traci

Nije moguće slanje ili primanje e-pošte i nema poruke o grešci

Prijavite se na http://www.outlook.com sa svojim MSN e-adresu i MSN lozinku koji koristite. MSN prijavljivanje Ako e-mailove možete da prikažete na lokaciji Outlook.com, onda postoji problem sa proces sinhronizacije u programu MSN e-pošte.  Da biste to popravili, preimenujte u . VIDETI datoteke (datoteke odgovoran za sinhronizaciju). Љto viљe, preimenovanje ove datoteke će riješiti problem. Preporučuje se da rezervnu kopiju (Sačuvaj) arhivirane mailove koje su uskladištene u na „Fasciklu na mom kompjuteru” fasciklu pre nego što preimenujete u . VIDETI datoteke. Saznajte kako da napravite rezervnu kopiju tvoje arhivirane e-mailove na MSN-u ovom članku.

Napomena

Odjavi se sa MSN, a zatim zatvorite sve programe pre izvršavanja korake ispod, bez obzira na verziju operativnog sistema Windows koji koristite.

Windows 8

 1. Izaberite Start , a zatim pretraživanje u gornjem desnom uglu.

 2. Kopirajte i nalepite %USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\MSNu polje za pretragu i pritisnite taster Enter. MSN fascikla će se zatim otvoriti.

 3. MSN fasciklu koja otvara će biti prazno. Da biste prikazali skrivene datoteke i preimenujte datoteke .sdf :

  1. Izaberite karticu Prikaz .

  2. Potvrdite izbor u polju pored Skrivene datoteke. Nakon klika na ovu kutiju, videćete dve fascikle, pod nazivom db30 i db40.

 4. tvori fasciklu " db40 " i potražite datoteke koje se završavaju na msn com.sdf i msn-com_JMF.sdf.

 5. Kliknite desnim tasterom miša, odaberite Preimenuj” i dodajte . stari posle . videti da obe ove datoteke. Na primer: msn-com.sdf.old.

 6. Zatvorite db40 fasciklu a zatim prijavite na MSN i Pričekajte za e-poštu da biste sinhronizovali. U zavisnosti od internet veze i količinu e-mailove, ovaj proces mogao da potraje.

Traženje nestalih MSN e-mailove

Tako da se izbegne ponovo ukucati e-pošti je da je ponovo pošaljete iz fascikle poslatih poruka. Ali, šta se događa ako vaše poruke nisu sačuvane u ovoj fascikli? Šta se desi kada ste se preselili poruke određene fascikle i da ih ne vidim? Prve stvari prvo: uverite se da ste prijavljeni u MSN Explorer. Potpisan u? Sjajno! Sada hajde potvrdu da vidim ako vaš račun podešena tako da spasi poslate poruke.

 1. Izaberite ikonu Pošta & Moreu glavnoj našli na vrhu ekrana, koja će vas odvesti do tvoje prij. & Više ikona sa strelicom za poštu

 2. U lijevom oknu, ispod nafascikle na MSN i naslov fascikle na vašem računaru, izaberite svaku od Poslate poruke fascikle. Ako se vaše poruke nisu tamo, nastavite sa sledeće korake. Padajući fascikle na MSN i fascikle na računaru

 3. Na vrhu ekrana, izaberite pomoć & postavke ikonu, a zatim Postavke e-pošte. Postavke & MSN Explorer pomoć

 4. Izaberite opcije za e-pošte MSN mail postavke, opcije

 5. Proveri da proverite sledeće opcije su oboje potvrđeni:

  • Čuvanje kopije svaku poslatu poruku u fascikli poslate poruke na MSN-u

  • Čuvanje kopije svaku poslatu poruku u fascikli poslate poruke na ovom računaru

Obe opcije proveren, a ti i dalje ne vidim kopije poruka poslata? Poruke premešteni u druge fascikle na vašem računaru. Dole navedene korake da biste pratili ove poruke.

Od mene se traži da preuzme datoteku mailhost

Za početak, mailhost datoteke je potrebno za vaš MSN Explorer email ispravan rad i instalirani sa MSN Explorer. Ukratko, u njima je MSN Explorer postavke. Na primer, bilo kada da promenite postavke e-pošte, te promene se čuvaju u datoteci mailhost. Ako ova datoteka je oštećena ili nedostaje, MSN će prikazati poruku o grešci "mailhost". Nedostaju ili su oštećene datoteke mailhost će izazvati probleme sa e-pošti, posebno slanje i primanje poruka.

Napomena

Morate imati administratorska prava da biste registrovali ovu datoteku.

Windows 8/8.1 i veći

 1. Od početnom ekranu:

  • Ukrade u od desne ivice ekrana, a zatim tapnite na dugme za pretragu. (Ako koristite miš, postavite pokazivač na stavku u gornjem desnom uglu ekrana, spusti se pokazivač miša, a zatim izaberite pretragu.) Pretraživanje iz početni ekran

 2. Tip 'pokrenite' bilo gde na ekranu,, zatim izaberite pokrene. U polje za pretragu

 3. Iz "Start" meniju: Izaberite Start(u donjem levom uglu ekrana), a zatim izaberite polje za pretragu u gornjem desnom uglu ekrana: Pretraživanje iz "Start" meniju

  • Ako tvoj Windows 64-bitni:

   • Kopiraj i Nalepi: regsvr32% ProgramFiles(x86) %\MSN\MSNCoreFiles\mailui.dll u polje za pretragu i pritisnite taster Enter.

  • 32-bitni:

   • Kopiraj i Nalepi: regsvr32 %ProgramFiles%\MSN\MSNCoreFiles\mailui.dll u polje za pretragu i pritisnite taster Enter.

Skeniranje virusa će mi ne dozvoljava da otvore priloge

Zahvaljujući pojavom e-pošte, komuniciranje je uvek bilo. Kad sam to rekao, dok je jednostavno biti u kontaktu važni tebi, je takođe jednostavno za zlonamernim mejlove za nju, ugrožavanja vaših informacija ili jednostavno Vreking svoj PC, ili oboje. Da pomogne borbu protiv ove vrste e-mailove, MSN Explorer automatski skenira svaku e-pošte i priloga e-poruke iguman za preuzimanje da biste filtrirali negativne kôdova (virusa) koji može da vreba u mejl koji tvrdi da sam osvojio $1.000.000. Zbog te sigurnosne mjere, neke priloge verovatno neće biti otvoren da bi se zaštitio vaš računar. Ako je prilog propadne MSN je skeniranje virusa, preporučuje da ne otvorite prilog. Ako smatrate da prilog nije inficirana, odgovorite na e-poštu od pošiljaoca da koristite program za komprimovanje kompresiju na prilog pre slanja. Uvek je bila dobra ideja da provjerite poruke su iz pouzdanog izvora, pre preuzimanja njihove priloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×