Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

MSN Explorer dovodi svet na dohvat ruke. Da li dijeljenje slike iz tvog tropskog dela sa porodicom i prijateljima ili zadržavanje kod voljene osobe širom sveta, MSN, stalno ste povezani.

MSN Explorer nudi vam apartman zaštitnih usluga da osigura sigurnost računara i identiteta od pretnji u sajber prostoru samo čekaju da ti upropastim dan. Dok pretnje su stvarne, tako da je zaštita.

Sa MSN Explorer, imamo vašu online sigurnost prekrivena funkcije kao što su Webroot Secure nigde & Microsoft Defender.

MSN Explorer vam daje mogućnost da prilagodite vaš interfejs (ponekad se naziva glavna traka) da biste prikazali kako god dugmad volite.

 

Da biste prilagodili svoje trake, jednostavno kliknite na dugme Prilagodi  na vrhudesno od tvoje trake.

 

Ponekad treba malo pomoći. Osim nudi brzi Linkovi za zabavu, novosti i još mnogo, tvoja traka nudi pomoć dugmeta, daje vam pristup neke oblike podrške, uključujući tehničke podrške i sada naplate.

 

Tamo, kada nas trebate:

Nešto ne radi kako treba? nema problema. Na MSN Support Center je dostupna na internetu 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno besplatno tehničke podrške. Nisam pronaći rešenje ovdje tražiš? Zovi nas. Ne brini; besplatno je.

Za više informacija ili se prijavite mora da https://get.msn.com.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×