S vremena na vreme, možda naletite na greške unutar MSN Explorer. Znamo da љtucavicu kao ovi može biti frustrirajuće, tako da smo sakupili šifre gornju grešku i kako da ih popravim.

Pretplate na povezane sa e-adresu i lozinku koju ste uneli nije aktivirana.

, Ako ste upravo kupili pretplatu, moraćete da samo malo za svoju pretplatu da se aktivira i nam servere za ažuriranje. Daj mi par minuta, a ako to ne reši problem, posetite nam Customer Support stranicu. Mogu da upisujemo te jer pretplatu na MSN je suspendovano. Postoji nekoliko razloga za ovaj kôd greške. Možda je vaš nalog istekao ili tvoja kreditna kartica je istekla. Šta god slučaj može biti, sačekajte nekoliko minuta nakon što je vaš račun je bio unsuspended i pokušati da se ponovo prijavite. Ako i dalje imate problema pri potpisivanju ili da imamo problema sa vašim nalogom, posjetite nam Customer Support stranicu. Je istekla pretplata povezana sa e-adresu i lozinku koje ste uneli.

Vaša pretplata je istekla, što objašnjava zašto ne mogu da se prijavite u. Posjetite stranicu Upravljanje nalogom (cu morati da prijavite se ako već niste). Na vrhu stranice, izaberite usluge & pretplatama. Pitanja u vezi pretplate ili naleteo na obnavljanje nevolje? Posjetite nam Customer Support stranicu.

Ne mogu da se upisujemo te u ovom trenutku

Ako ste nedavno kupili pretplatu, sačekajte nekoliko minuta dok mi ažurirati nam natpis na serverima i zatim pokušajte ponovo. Ako nemate pretplatu, kupite jedan od http://get.msn.com. Ako vaša pretplata je otkazan, izaberite OK, pritisnite Ctrl + Shift + F11, uklonite svoj nalog i zatim dovršite čarobnjak za instalaciju da se aktivira. I dalje imate problema? Posjetite nam Customer Support stranicu.Ne mogu ti u potpisujemo jer su serveri za prijavljivanje imaju tehničkih poteškoća

Smo mogli dosadna sa mnogo geek-speak, ali Ukratko, kada se prijavite, tamo je obično preusmjeravanje komandu da te odvedem na MSN. Samo ovaj put, problem je na naš kraj. Pokušati da se ponovo prijavite. I dalje imate problema? Posjetite nam Customer Support stranicu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×