Pitate se kako da otkažete svoj MSN Explorer nalog? Pre nego što otkažete, ne zaboravite da filter neželjene e-pošte za MSN sazna vaše željene postavke da sačuvate poruke želite i baciti oni ne. Takođe, Vaša pretplata MSN dolazi sa besplatne antivirusne zaštite od najboljih kompanija u industriji. Ako ste doneli odluku da otkažete svoj MSN nalog, samo znam da smo vrednost naših kupaca i posvećen izradi web iskustva bolje nego ikada. Nadam se da nas ponovo razmotrite.  Takođe se razmatra na sledeći način:

  • Ako ti se prebacujemo veza širokog propusnog opsega, daljeg korišćenja MSN! Sa MSN Premium, možete da proširite mogućnosti nove veze širokog propusnog opsega ili druge internet pristup usluga i i dalje uživaju svih sjajnih funkcija MSN, uključujući e-mail, blokator iskačućih prozora, zaštitnog zida i antivirusnog softvera.

  • Ako se pomerate, MSN možete da premestite sa tobom. Ako ste član MSN Dial-Up, ne morate da otkažete svoj nalog. Izaberite stavku Postavke veze znak za MSN Dial-Up na ekranu, da proverim lokalne brojeve.

Da biste otkazali svoj nalog, obratite se Korisničkoj podršci u MSN.

Napomena

Ti mora da si menadžer otkazati nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×