Stvari ne uvek funkcionisati kao da bi trebalo da i obično potreban neki rad nogu da se stvari vratiti u normalu. Dok je većina rešavanje problema je jednostavno, ispod rešenja je malo detaljnije. Većina pitanja se može razrešiti radeći neke osnovne rešavanje problema. Prvo probaj ova dva koraka.

  1. Dvostruka provera:Jedan način da imaju problem prijavljivanja je da nemate internet vezu. Proverite vašu internet kablove ili mrežne skretnice.

  2. Operi je:Već čitate ove poruke?  Izbrišete ili arhivirate ih da pospremim prijemno.

I dalje imamo problema? Probaj ove sledeći nivo korake za rešavanje problema:

Vraćanje programa Internet Explorer

Od kada je MSN kao temelj koristi Internet Explorer (IE), je mudro da neometani. Jedan od načina da IE neometanom je da poništi to.

  1. Pomerite se nadole do sredine stranice i potražite ikonu Microsoft popraviti to .

  2. Nakon što izaberete ikonu popravi to, dijalog će prikazati pita ako želite da pokrenete ili sačuvate datoteku. Odaberite Pokreni.

  3. Nakon što izaberete Pokreni, Popravi to sporazum okvir će prikazati. [Stavi kvačicu u okviru slažem se ), izaberite sledeće (tekst će podebljano kada je potvrđen izbor u polju agree ), a zatim pratite na ekranu uputstva.

Enbale SSL (sigurnu Sockets Layer):

Neke web stranice koriste alatku za šifrovanje zove Secure Sockets Layer (SSL) kojim se štite podataka koji se šalju preko interneta. Ako SSL nije omogućen na vašem kompjuteru i pokušate da pristupite bezbednu Web lokaciju koja koristi SSL, dobijate grešku „Stranicu nije moguće prikazati” poruka.

Kako da omogućite SSL, ako koristite Windows 8 i kasnije:

  1. Upišite inetcpl.cpl na Početnom ekranu i pritisnite Enter. Nakon što otkucate inetcpl.cpl, prikazaće se okvir ispod.

  2. Izaberite karticu Više opcija za pomeranje do odeljka bezbednosti  (predstavljenoj katanac), izaberite Koristi SSL 2.0 i SSL 3.0 upotrebu stavljajući ček u kutije, a zatim izaberite OK. Crvena strelica nadole

Zaštitni zidovi/filtriranje programi ometaju vezu

Dok je od presudnog značaja linija odbrane, zaštitnih zidova i filtriranja programa (antivirus) možete takođe ometati vaše internet veze. Najviše korporativne računarske sisteme i ličnih računara imaju zaštitne zidove i filtriranja programa koji su instalirani da pomogne da sprečite neovlašćene korisnike da pristupe vašem računaru. Da li vaš zaštitni zid ili filtriranje programa ometa vezu sa: 1. kliknite desnim tasterom miša na zaštitni zid ili filtriranja ikonu programa u području obavješćivanja na traci zadataka ili na radnoj površini i izaberite Onemogući ili izlaz (tvoje mogu se razlikovati) da biste privremeno zatvorili program. 2. prijavljivanje na MSN. Jednom kada ste se uspješno prijavili u, ponovo pokrenite vaš zaštitni zid ili filtriranja programa. * Napomena: Ako vaš zaštitni zid ili filtriranja programa nastavlja da ometa tvoju vezu sa MSN, prilagoditi postavke vašeg zaštitnog zida ili filtriranje programa možete ponekad rješavanje. Za više informacija obratite se proizvođaču.

Napomena

Ako vaš zaštitni zid ili filtriranja programa nastavlja da ometa tvoju vezu sa MSN, prilagoditi postavke vašeg zaštitnog zida ili filtriranje programa možete ponekad riješiti problem. Za više informacija obratite se proizvođaču.

 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×