Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ovaj članak opisuje zašto je zastario mrežna skretnica možda neće raditi ispravno kada ga koristite zajedno sa novih funkcija umrežavanja u operativnom sistemu Windows Vista. Kada koristite neki stariji skretnicu zajedno sa operativnim sistemom Windows Vista, možete iskusiti neke od sledećih problema:

  • Spora mrežna veza brzine ili brzine Internet veze

  • Postepeni gubitak performanse mreže

  • Nedostatak podrške za nove funkcije ili tehnologijama umrežavanja

Više informacija

Windows Vista koristi novi skup mreže i pruža novih funkcija umrežavanja koja možda neće biti u potpunosti kompatibilne sa je zastario mrežna skretnica. Na primer, Windows Vista koristi UPnP-sertifikovani standardi mnogo više nego u operativnom sistemu Microsoft Windows XP. I zastario ili manje robusno mrežna skretnica možda neće moći da za povećanu UPnP takav saobraćaj koji je generisao operativnog sistema Windows Vista. Stoga, može biti ispušteni mrežnih paketa. Kada se pojavi taj problem, možete iskusiti neke od sledećih problema:

  • Stranica greške se javljaju kada surfujete Internetom.

  • Performanse mreže je smanjena.

  • Mrežna skretnica može da prestane da funkcioniše, i mora da poništi vašu mrežnu skretnicu.

Pored toga, Windows Vista koristi Internet protokol verzija 6 (IPv6) i IPv6 tranzicija tehnologije. Mrežna skretnica može koristiti simetrične mreže Address Translation (NAT). Simetrične NAT nije kompatibilna sa IPv6. Mrežna skretnica možda neispravno funkcionisati kada koristite aplikacije koje se oslanjaju na IPv6 tehnologija, kao što su Microsoft Windows prostor za sastanke.


Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×