Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Dok uređujete slike pomoću programa Microsoft Picture Manager, nije sačuvana promena koja vam pomaže da pratite uređivanje.

Pregled uređivanja    Fascikla za Uređivanje nije sačuvana predstavlja prikaz svih promena koje ste izvršili na slikama. Možete da vidite slike koje ste promenili ako niste zatvorili upravljač slikama. Ako želite da vidite promene napravljene na određenoj lokaciji, potražite fascikle koje izgledaju podebljano u oknu sa prečicama slike . Ove fascikle prikazuju broj nesačuvanih slika u zagradama. U fascikli su imena datoteka koja su uređena podebljana i sa zvezdicom.

Čuvanje uređivanja     Pomoću programa Picture Manager možete da sačuvate kopiju slike ili da zamenite originalnu uređenu verziju. Možete sačuvati sliku kada završite sa uređivanjem ili noviju verziju ako niste zatvorili upravljač slikama. Sledeće opcije su dostupne za uređivanje stavki na izabranim slikama:

  • Sačuvaj Zamenjuje originalnu sliku uređenom slikom.

  • Sačuvaj sve Zamenjuje sve originale promenama koje ste izvršili tokom sesije programa.

  • Sačuvaj kao Čuva uređenu sliku kao novu datoteku slike. Možete da sačuvate sliku sa drugim imenom datoteke od originalne i na drugoj lokaciji.

  • Izvoz Čuva uređenu sliku sa drugim imenom datoteke, oblikovanjem datoteka ili na drugoj lokaciji.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×