Ništa se ne dešava kada kliknete dvaput na "region" na kontrolnoj tabli

Simptoma

Razmotrite sledeći scenario:

 • Slika instalacije operativnog sistema Windows sadrži više jezika.

 • Zadatak "Lprepremeštanje" je pokrenut kao deo zadatka automatizovanog pokretanja ili je izvršeno ručno.

 • Snimljen je događaj koji podseća na sledeće u evidenciji podešavanja prikazivača događaja.

 • Sistem se ponovo pokrene.

U ovom scenariju primetićete da kada dvaput kliknete na oblast na kontrolnoj tabli, ništa se ne dešava. Pored toga, primetićete da je sledeći događaj prijavljen u Prikazivač događaja u Microsoft-Windows-International operacionom dnevniku:

Privremeno rešenje

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Kako da napravite rezervnu kopije i vratite registrator u operativnom sistemu Windows da biste nam rešili ovaj problem, idite na odeljak "Popravi umesto mene". Ako želite da sami rešite ovaj problem, idite na odeljak "Dozvoli mi da ga sredim".


Popravite to za mene

Da biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku. • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e- poruku.

Dozvoli mi da je sredim sam

Da biste rešili ovaj problem, koristite uređivač registratora da biste dodali ključ registra koji nedostaje. Da biste to uradili, pratite ove korake:

 1. Pokrenite uređivač registratora.

 2. Pronađite i kliknite desnim tasterom miša na sledeći potključ registratora:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls

 3. Kliknite na dugme novo, a zatim izaberite stavku taster.

 4. Otkucajte Proširivi lokalni standard za ime novog ključa, a zatim pritisnite taster ENTER.

 5. Izađite iz uređivača registratora.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×