Usluga donacije gotovine vam omogućava da koristite sopstveni instrument plaćanja, kao što je kreditna kartica, za donacije.

U programu Davanje uz Bing možete da preuzimate poene u programu Microsoft Rewards, a Microsoft daje odgovarajuću donaciju. Za donacije gotovine koristite sopstveni instrument plaćanja da biste donacijama neprofitnim uslugama usluge Benevity, trećoj strana koja olakšava donacije. Microsoft nije uključen u transakciju za donacije gotovine.

Ne, možete da koristite samo vezu za donaciju novca da biste donirali neprofitnu mrežu koju ste izabrali za donaciju poena.

Microsoft radi sa trećim licima, Benevity, da bi ponudio obimnu listu koja sadrži više od milion registrovanih dobrotvornih objekata širom sveta. Benevnost takođe procenjuje ispunjavanje uslova za svaku organizaciju. Microsoft ili Benevity mogu da promene listu neprofitnih mreža koje ispunjavaju uslove u bilo kom trenutku, po našoj nahođenosti. Ako neprofitna mreža bude uklonjena sa liste ispunjavanja uslova, dodeljene donacije će biti preusmerane na drugu neprofitnu mrežu.

Microsoft radi sa partnerom, Benevity, radi olakšavanja novčanih donacija pomoću instrumenta plaćanja. Novčane donacije neprofitnim entitetima donose se američkom Online Giving Fund (AOGF), donatoru koji je preporučio da uplate odgovarajuću pomoć neprofitnim entitetima koju odaberete. Microsoft ne prihvata, prenosi niti obrađuje sredstva u vezi sa svakom transakcijom donacije koju napravite putem Benevity naloga AOGF. Uslove koji se odnose na vašu donaciju pomoću Benevity veze možete da vidite u Uslovima korišćenja u vašoj donaciji.

Donacija će biti napravljena savetnom fondu za donatore u američkoj prodavnici America Online Giving Foundation (AOGF), kroz usluge Benevity, uz preporuku da daju odgovarajuću pomoć neprofitnoj mreži koju odaberete. AOGF, kao primalac donacije, razmisliće o savetu za donaciju koju će dati AOGF kao rezultat vaše donacije. Nemate pravna moć da na osnovu AOGF- a kao primaoca donacije donirate u skladu sa takvim savetima. AOGF ili Benevity, mogu da naplate ili odvedu naknade koje dovode do toga da izabrana neprofitna mreža dobije iznos koji je manji od iznosa donacije.

U određenim ograničenim okolnostima, donacije možda neće biti poslate neprofitnima koje ste savetovali. Uslove koji se odnose na vašu donaciju sa benevity/AOGF možete da vidite u Uslovima korišćenja u vašoj donaciji.

Ako koristite vezu za donaciju u novca koja je dostupna preko portala "Davanje preko Bing portala", možda će se sprovesti donacija američkom Online Giving Foundation (AOGF), fondu koji savetuje donator. Radite sa stručnjacima za porez da biste utvrdili da li možete da ukinete donaciju novca. Pogledajte e-poruku koju ste primili od benevnosti kada dovršite donaciju za više informacija.

Ne. Dobrovoljne novčane donacije nisu refundacije.

Ni Microsoft ni Benevity vam neće naplatiti naknade u vezi sa doniranjem novca, ali izabrana neprofitna ispravka može da primi iznos koji je manji od iznosa vaše donacije novca. Cela donacija novca će biti uvrštena u savetodavni fond donatora u americi Online Giving Foundation (AOGF) sa preporukom da daju odgovarajuću donaciju neprofitnoj mreži koju odaberete. Neprofitna mreža koju odaberete može da naplati obradu kreditne kartice ili druge administrativne naknade od strane AOGF ili Benevity u sklopu neprofitne usluge koja koristi Benevity usluge. Uslove koji se odnose na vašu donaciju pomoću Benevity veze možete da vidite u Uslovima korišćenja u vašoj donaciji.

Potvrdu o donaciji će poslati Benevity ili America Online Giving Foundation (AOGF) na e-adresu povezanu sa Microsoft nalogom. E-poruku će poslati Benevity ili AOGF, a ne Microsoft.

Plaćanja mogu da ne uspeju iz više razloga, ali to obično znači da je preduzeće koje plaća kreditnom karticom odbijeno.

Sledeći Microsoft uslovi odnose se na upotrebu interfejsa za donaciju novca i uslova korišćenja usluge Microsoft donatora,a takva upotreba podleže Microsoft izjavi o privatnosti. Sledeći Benevity, Inc. uslovi odnose se na vaše korišćenje usluga donacije gotovine putem benevity, Inc., Benevityuslova korišćenja , a takva upotreba podleže smernicama za privatnost za Benevity.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×