Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Finansijska industrija je regulisane deo većina zemlje. Broj lokalne, nacionalni i regionalni propisa se odnose na preduzeća u industrija finansijskih usluga.

Kao mala preduzeća, to može biti skupa i komplikovanu u skladu sa ovim propisima. Office 365 olakšava i omogućava obezbeđivanjem pravim alatkama na jednom mestu da biste usaglašenost ispunjavaju finansijska industrija vaše preduzeće.

Na mreži pretnju zaštitu i bezbednost e-pošte

Office 365 koristi napredni pretnju zaštitu (ATP), koja automatski skenira sve odlazne i dolazne e-poruke kao i priloge e-pošte. Koristi protiv malvera za otkrivanje ako postoje zlonameran ili sumnjive veze. Ako SR e-pošte sadrži takve veze, ATP zaustavlja korisnike iz kliknuti na njih.

Pored toga, Office 365 takođe skenira sve hiperveze u programu Word, Excel i Powerpoint datoteke. To čini da li da sve potencijalne malver prestao pre nego što ga da dođete do podataka i zaraze ili da ga ukradu. To takođe obezbeđuje integritet i bezbednosti na mreži komunikacije i srodne podatke.

Poštansko sanduče nadzora i praćenje aktivnosti

Poštanski sandučići kompanije sadrži osetljive informacije preduzeća i korisnika. Tako da je važno da biste se uverili da nema neovlašćene osobe da joj pristupe. Funkcija vođenja evidencije nadzora poštansko sanduče omogućava da pratite osobe koje pristup poštanskom sandučetu i aktivnosti koje su izvršili.

Možete da definišete korisnika i aktivnosti koje želite da pratite. Na primer, možete da odlučite da li želite da pratite kada e-poruka je izbrisana ili premeštena. Takođe možete da odredite da li želite da pratite aktivnosti administratora, korisnici, vlasnici i druge osobe koje pristup poštanskom sandučetu ili ne.

Kada omogućite ovu funkciju, sve stavke evidencije su uskladišteni u poštansko sanduče. Svaka stavka uključuje IP adresu, ime hosta i druge detalje. Ako je e-poruka se premešta na njenu prvobitnu poziciju, stavku evidencije uključuje odredišnu fasciklu. Podrazumevano, sve stavke evidencije se zadržavaju za 90 dana. Ako želite da ih skladištite na duže vreme, možete da izmenite postavke.

E-pošte i šifrovanje podataka

Efikasno sredstvo za postizanje bezbednost e-pošte je za šifrovanje. Šifrovanje osigurava da je samo ovlašćeni osoba može da dešifruje i čitanje e-pošte. Čak i ako neovlašćenoj osobi pristupa šifrovane e-poruke, on ne može da dešifruje i pročitaju. Slično tome, bezbednost uskladištenih podataka, kao što su dokumenti, možete da poboljšate šifrovanjem.

Office 365 omogućava šifrovanje e-porukama, kao i drugih oblika digitalnih podataka. Ova opcija dodaje dodatni nivo bezbednosti. Možete da koristite za šifrovanje kao deo šire strategije zaštitu podataka.

Centar za e-otkrivanja

Preduzeća danas obradu, rukovanje i skladištenje veliki opseg elektronske informacije. Možete da koristite ove podatke da biste bolje odluke kao poslovna. Ali takođe teže da identifikujete, pronađite, pretraživanje i pronalaženje relevantne informacije po potrebi.

e-otkrivanja je napredna funkcija Office 365. e-otkrivanja možete pretražiti sve tipove elektronski uskladištene informacije (ESI). Ova funkcija omogućava vam da prikupite, arhiviranje i pretraživati najbitniji podatke iz više izvora. Možete da pretražujete preko različitih komponenti Office 365 pomoću e-otkrivanja. Ove komponente uključuju Skype za posao, SharePoint Online lokacijama, Exchange Online Poštanske sandučiće, Microsoft timovima i Office 365 grupe.

e-otkrivanja možete da identifikujete objave društvenih medija, govornih poruka, ćaskanje poruke, obradu datoteke, unakrsne tabele i SMS poruka. Možete skladištenje i arhiviranje ove podatke u kompatibilni način pomoću Office 365.

Preduzeće može biti okrenut pravni situacijama gde treba da pronađete i obezbedite relevantne ESI upravi. e-otkrivanja olakšava za vas tako što ćete obavestiti pretražite, pronađite i da biste prikupili informacije na jednom mestu. Možete organizovati rezultat pretrage u okviru različitih slučajeva i delite ih sa različitim zainteresovanima.

Napredno e-otkrivanje

Više opcija e-otkrivanja vam omogućava da uskladištite duplirane kopije podataka u odvojene lokacije u formatu koji se lako mogu preuzeti, a takođe omogućava za podatke za brzo i lako otkrivanje indeksiranja.  Pametna mašinskog učenja mogućnosti koristi da biste precizno identifikovali različite tipove podataka. Takođe analizira nestrukturiranih podataka i prostorije kroz njega da biste pronašli važne informacije za vas.

Korišćenjem naprednih e-otkrivanja, možete se uveriti da je vaša organizacija podaci uskladišteni na takav način ga možete lako pretraživati po potrebi.

Potvrda identiteta sa više faktora

Lozinke tradicionalno se koriste za potvrdu identiteta korisnika u uslugama na mreži. Ali lozinke se lako ugrožen. Sve bezbednosne stručnjaci se slažu da MFA značajno da poboljšate digitalni bezbednost.

MFA koristi više metoda potvrde identiteta i dodaje više bezbednosnih slojeva. Koristi se da se poboljša bezbednost poslovnih sistema, poštanski sandučići, važne dokumente i sve usluge na mreži koja zahteva prijavljivanje.

Postoji mnogo načina dodavanja MFA. U njih spadaju:

  • Broj telefona: Prilikom prijavljivanja primite poziv ili tekstualnu poruku sa verifikacioni kôd.

  • Aplikacija: Preuzmete aplikacije za mobilne uređaje. Kada se prijavite, možete da koristite aplikaciju za generisanje koda. Ovaj kôd omogućava vam da se prijavite na usluge na mreži.

Office 365 dolazi uz mogućnosti da biste omogućili višestruke potvrde identiteta. MFA možete da koristite da biste se uverili da samo ovlašćeni korisnici pristupe Office 365 usluga. Ovo štiti važne poslovne podatke završe u pogrešne ruke. To takođe vam pomaže da se sa bezbednost podataka i integritet propisima.

Sprečavanje gubitka podataka

Funkcija Office 365 podataka gubitka sprečavanja (DLP) se može koristiti sa lakoćom da biste snimili sve relevantne elektronske komunikacije i uverite se da poverljivim informacijama ne pristupa od strane neovlašćenih osoba. DLP osigurava da važne informacije i dokumente organizacije nije procure. Možete da odaberete različite DLP smernica u Office 365 bezbednost i usaglašenost u sredini.

Na primer, ako osobe u vašoj organizaciji pokuša da biste poslali e-poruku sa ličnim informacijama, možete da blokirate e-poruku ili obaveštava osobe o tome. Slično tome, možete otkriti i nadgledanje informacije kao što su brojevi kreditnih kartica i brojevi socijalnog osiguranja. Možete da identifikujete osetljive informacije u svim Office 365 uslugama koje vaša organizacija koristi je.

Korišćenjem DLP, možete jednostavno da blokirate bilo koju e-porukama slanje informacije. Takođe, možete da sprečite korisnike da otprema osetljive podatke u oblaku za skladištenje ili bilo koje druge usluge na mreži.

Ovo potvrđuje da kritične informacije ne curim izvan vaše organizacije. Finansijske propise iz SEC i drugih izvora pritisnite i držite poslovna odgovoran za leakages podataka. Tako što ćete blokirati takav leakages, koji će moći da efikasnije u skladu sa finansijskim pravila.

Upravljanje mobilnim uređajima

Zaposleni danas korišćenje različitih mobilnih uređaja, uključujući iPhone, Android, iPad i Windows Phone. Koriste ove uređaje za pristup usluzi Office 365 poštansko sanduče i druge usluge na mreži.

Office 365 nudi upravljanje sveobuhvatna mobilnim uređajima (MDM). Pomoću ove funkcije možete da pregledate svaki uređaj i videli da li je usaglašen sa smernicama za organizacione. Ako je usaglašen, prijavi se uređaj tako da možete da pristupite usluge Office 365. Kada je uređaj upisan, možete da pregledate redovno da biste se uverili da ona ostaje usaglašen.

Takođe možete da dodate i promenite bezbednosne smernice koje se odnose na ovim uređajima. Ako upisani uređaj dobija ukradu ili izgubila, možete da daljinsko brisanje da bi sigurno važnih podataka ne spada u pogrešne ruke.

MDM potvrđuje da zaposlenih ili radnike u vašoj organizaciji da joj pristupite uslugama na mreži na bezbedan način.

Trajna usaglašenost

Finansijske propise promena i se razvijaju sa vremenom. To znači da vaša organizacija možda ćete morati da se razvijaju strategiju usaglašenost tokom vremena. Ovo je poznato kao trajna usaglašenost. Trajna usaglašenost znači da nadgledate i redovno Pregledajte svoj položaj usaglašenost. Takođe možete usvoje novi IT standarda i tehnologija da biste se uverili da bezbednost i usaglašenost u sistemima.

Office 365 ima više od 1000 kontrole i proverava na mestu. Dozvoli ove usluge Office 365 da se razvijaju i promenite brzo svaki put kada se kreira nova pravila ili standarde. Office 365 je usaglašen sa mnogo važne globalni standardima i propisima. Usluge Office 365 može pomoći da biste se uverili da podatke i procese ostane usaglašena sa novim propisima i standardima.

Microsoft pregleda Office 365 i druge podatke o proizvodima na redovnoj osnovi. On se razvija proizvodi preko primene novi klijent i industrijske standarde će vam pomoći da tekuće usaglašenost.

Zaključak

Pomoću funkcije iznad, možete da snimite, sakupi, arhive i regulator za podatke na bezbedne način. Možete da definišete i primena smernica usaglašenost koje koristi Office 365.

Office 365 funkcioniše na više uređaja. To je veoma lak za korišćenje i daje vam potpunu kontrolu nad povezani uređaji i organizacije podataka.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×