Rezime

ActiveX kontrola mora da sprovede IProvideClassInfo ili IProvideClassInfo2 interfejs za omogućavanje Rukovanje događajima na Web stranici. Microsoft Internet Explorer koristi ovaj interfejs da nabavite biblioteke tipova za kontrolu i određivanje dostupnih događaja setu.

Više informacija

Pomoću skripte jezik, kao što je VBScript ili JavaScript, autor Web stranice možete koristiti za automatizaciju za pozivanje metoda/svojstva i događaje vezane za ActiveX kontrolu postavljena na stranici sa oznaka HTML < objekta >. Za ActiveX kontrolu da podrži takav Rukovanje događajima, mora sprovesti IProvideClassInfo ili IProvideClassInfo2 interfejs. Internet Explorer upite za kontrolu za te interfejse i, ukoliko je moguće, poziva metod GetClassInfo() da biste dobili vrstu biblioteke za kontrolu. Internet Explorer će u početku upit kontrole za IProvideClassInfo2, i, ako ovo ne sprovede će zatim upita za IProvideClassInfo.The IProvideClassInfo2 interfejs je izveden iz IProvideClassInfo i pruža dodatnih načina, GetGUID() , koja vraća objekat je odlazeći ID interfejs za podrazumevani skup iz događaja. Za ActiveX kontrole, razvijene pomoću Microsoft Foundation klasa, IProvideClassInfo2 interfejs je sproveden po podrazumevanoj vrednosti. Za ActiveX kontrole, razvijene pomoću programa Microsoft Visual Basic, IProvideClassInfo interfejs je sproveden po podrazumevanoj vrednosti. Kada se koristi sa Microsoft aktivni predložak biblioteke (ATL), verzija 3.0, sledeći objekti ATL „lite kontrolu” ne sprovedu IProvideClassInfo2 interfejs po podrazumevanoj vrednosti:

 • Jednostavno objekat

 • Internet Explorer objekta

 • Lite kontrolu

 • Lite složene kontrole

 • Lite HTML kontrole

Lako možete dodati podršku za događaj koji rukovodi implementacijom IProvideClassInfo interfejs. Ovo se obavlja koje proizlaze tvoje kontrole iz podrazumevanog ATL implementaciju, IProvideClassInfo2Impl.

 1. Dodajte sledeći red na listu izvedeno klase:

    public IProvideClassInfo2Impl<&CLSID_<object_name>, NULL,                 &LIBID_<project_name>Lib>
 2. Dodajte sledeće redove svoje COM_MAP:

    COM_INTERFACE_ENTRY(IProvideClassInfo)  COM_INTERFACE_ENTRY(IProvideClassInfo2)

Reference

Za više informacija o aktivnom predložak biblioteke i implementaciji ActiveX kontrole, pogledajte dokumentaciju Microsoft Visual C++ na mreži. Više informacija o razvoju Web rešenja za Microsoft Internet Explorer, potražite na sljedećim Microsoftovim Web-mjestima:

http://msdn.microsoft.com/ie/ http://support.microsoft.com/iep(c) Microsoft Corporation 1999, sva prava zadržana. Doprinosa, Mark Davis, Microsoft Corporation.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×