Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivost za višelokacijsko izvršavanje skripti (XSS) koja postoji kada Microsoft SharePoint Server ne bude ispravno ponovo izrađen Veb zahtev koji je bio osmišljen za SharePoint Server. Ova ispravka takođe rešava ranjivost daljinskog izvršavanja koda koja postoji u Microsoft Word softveru kada ne rukuje ispravno sa objektima u memoriji. Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte sledeće:

Belešku Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliranu verziju programa Microsoft SharePoint Enterprise server 2016.

Ova javna nadopuna isporučuje paket 2 za SharePoint Server 2016. Paket sa opcijama 2 sadrži sledeću funkciju:

 • SharePoint Framework (SPFx)

Ovo javno ažuriranje takođe isporučuje sve funkcije koje su uključene u paket nadopuna 1 za SharePoint Server 2016, uključujući i sledeće:

 • Evidentiranje administrativnih radnji

 • Poboljšanja Minuloga

 • SharePoint prilagođene pločice

 • Hibridno reviziju (pregled)

 • Hibridno taksonomiju

 • OneDrive API za SharePoint on-prostor

 • OneDrive za poslovno moderan utisak korisnika (na raspolaganju klijentima za osiguranje softvera)

U usluzi OneDrive za poslovno savremeno iskustvo korisnika potreban je ugovor o aktivnom softveru za proveru softvera u vreme kada je iskustvo omogućeno, putem instalacije javne ispravke ili ručno uvrštavanje. Ako nemate ugovor o aktivnom softveru za proveru softvera u vreme upisa, morate da isključite OneDrive za poslovno iskustvo korisnika.

Za više informacija pogledajte sledeće članke iz Microsoft dokumenata:

Poboljšanja i popravke

Sadrži sledeća poboljšanja u sistemu SharePoint Server 2016:

 • Dodaje novo ime japanskog doba u japanskoj reči "razbijaj" da biste se uverili da ime nove ere može biti ispravno slomljeno tokom pretrage.

 • Španski je sada opcija među željenim jezikom za pretraživanje u SharePoint klasičnom pretrazi ako korisnici iz Argentine i druge zemlje iz Južne Amerike postave španski kao svoje jezičke željene opcije u pregledaču.

Sadrži ispravke za sledeća pitanja koja nisu bezbednosna u sistemu SharePoint Server 2016:

 • Kada započnete popisivanje za neki sadržaj koji ima mnogo veza, popisivanje neće uspeti jer broj veza premašuje ograničenje pretrage. Nakon višestrukog otkazivanja, sadržaj se neočekivano briše. Nakon instalacije ove ispravke, možete da postavite maksimalan broj veza koje se šalju indeksu koristeći svojstvo " Bubakove veze ". Možete da koristite komande koje liče na sledeće radnje da biste postavili Bubakove veze (na primer, na 10.000).

  $ssa = Get-SPEnterpriseSearchServiceApplication
  $ssa.SetProperty("ContentPIMaxNumLinks", 10000)
  $ssa.Update()
 • Pretpostavimo da omogućite McAfee bezbednost za SharePoint Server 2016. Kada pristupate velikoj OneNote datoteci koja ima prilog u sistemu SharePoint Server 2016, prostor aplikacije se povremeno otkazuje.

 • Greške prilikom kreiranja dokumenta koji je postavljen za korišćenje formata datuma ( dd/mm/gggg ) dolazi u vidu grešaka. Do ovog problema može doći ako korisnici konfigurišu svoje informacije o profilu lokacije da bi koristili svoje lokalne regionalne postavke, na primer francuski/Luksemburg.

 • Izveštaj "plan SharePoint datoteke" ne generiše hipervezu za URL adresu koja sadrži specijalne znakove, na primer bele razmake.

 • Pretpostavimo da pregledate prikaz lista sa podacima na listi pomoću pregledača Internet Explorer. Pokušali ste da nalepite ćeliju koja sadrži više redova teksta iz Excel radnog lista u polje koje koristi opciju tipa " više redova teksta " u prikazu lista sa podacima. Kada pokušate da nalepite ćeliju, dobićete poruku o grešci, a operacija lepljenja neće uspeti.

Sadrži ispravke za sledeća pitanja koja nisu bezbednosna na serveru Project 2016:

 • Dodaje metod PublishSummary za klasu kolekcije projektila u objektni model (csom) na strani klijenta, tako da se polja na nivou projekta u projektu mogu objavljivati nezavisno od celog projekta.

 • Ažuriranje resursa putem objektnog modela objekta (CSOM) traje dugo ili izaziva vremensko-out.

 • Kada ažurirate zadatak u opcijom, nakon primene ažuriranja statusa na projekat, u programu Project možete primetiti neočekivane rezultate za dodelu resursa. Na primer, prilagođena preostala radna kontura je promenjena u ravan. Ili, datum završetka dodele u zadatku fiksnog trajanja je raniji nego što je očekivano.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na usluzi Windows Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Za više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje pogledajte odeljak Windows Update: najčešća pitanja.

2. metod: Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

3. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket ispravki možete preuzeti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte odeljak informacije o primeni bezbednosne ispravke: jun 11, 2019.

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka zamenjuje prethodno objavljenu bezbednosnu ispravku 4464549.

Informacije o hash datoteci

Ime datoteke

SHA1 hash

SHA256 hash

sts2016-kb4464594-fullfile-x64-glb.exe

C05969B67A7B456F4B1BE153C3E0AF2AE187BFD5

BF40C24305947D942733050B9FF8F33B29421049FC9DF88794F196498A1A2496

Informacije o datoteci

Preuzmite listu datoteka koje su uključene u bezbednosnu ispravku 4464594.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć za instaliranje ispravki: zaštitite se na mreži Pomoć za zaštitu računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Microsoft Security Lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom: međunarodna podrška

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×