Opis ispravke OneNote 2010: 14. decembra 2010.

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za 32-bitne i 64-bitna izdanja Microsoft OneNote 2010. Ovo ažuriranje pruža najnovije ispravke za 32-bitne i 64-bitna izdanja programa OneNote 2010. Pored toga, ovo ažuriranje sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Rešenje

Pitanje koje se rešava

  • Microsoft OneNote 2010 automatski ne čuva sveske. Pored toga, stranica možda pomeriti neočekivano kada premestite pokazivač van oblasti stranice u programu OneNote 2010.Napomena Stranica možda neočekivano pomeriti čak i kada ne pritisnete bilo koje dugme na pokazivački uređaj.

    Informacije o Microsoft interne podrške

    BUBO #: 816533 (Office14)

  • Dolazi do pada programa OneNote 2010 kada otvorite sekciju. Do ovog problema dolazi kada primenite paket prilagodbeni popravak opisan u članku 2288640 Microsoft baze znanja (KB).

    Informacije o Microsoft interne podrške

    BUBO #: 816734 (Office14)

Detalji o instalaciji

Detalji o ispravci

Ova ispravka zamenjuje sledeće prethodno objavljenu ispravku:

Opis ispravke OneNote 2010: 14. septembar 2010.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center: 32-bitni Download Odmah preuzmite paket ažuriranja za 32-bitne. 64-bitni Download Odmah preuzmite paket ažuriranja za 64-bitne. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.Informacije o ponovnom pokretanju Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Kako utvrditi da li je ispravka instalirana

Ova ispravka sadrži datoteke koje imaju verzije koje su navedene u tabeli.32-bit

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×