Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ukupne

Ovaj članak opisuje probleme u programu Microsoft Office PowerPoint 2007 koji su fiksirani u paketu hitnih ispravki koji se datuju sa 2011 26.

ĐENJEM

Problemi sa ovim ispravkama paketa hitnih ispravki

 • Pretpostavimo da ste prilagođenu animaciju u okvir za tekst u Office PowerPoint 2007 prezentaciji. Kada se animacija pokrene, tekst na kraju okvira za tekst može biti odsečen. Tekst može da se preklapa sa drugim tekstom. Konkretno, ovaj problem se javlja iz jednog od sledećih razloga:

  • Koristite opciju po pismu za efekat animiranog teksta.

  • Primenjujete nekoliko animacija na isti okvir za tekst.

  Napomena kada instalirate paket hitnih ispravki, omogućite ključ registratora tako što ćete pratiti korake opisane u odeljku "informacije o registratoru".

 • 2528389 Branchkeš ne može da kešira datoteke u sistemu Office PowerPoint 2007

Reљenja

Informacije o ispravci

Podržana hitna ispravka dostupna je od korporacije Microsoft. Međutim, ovaj hitni popravak je namenjen ispravci samo problem opisan u ovom članku. Primenjujte ovu hitnu ispravku samo na sistemima koji doživljavaju problem opisan u ovom članku. Ovaj hitni popravak možda će dobiti dodatna testiranja. Stoga, ako vas ovaj problem ozbiljno ne utiče, preporučujemo da sačekate sledeće softverske ispravke koje sadrže ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj usluzi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena ako se dogode dodatni problemi ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da napravite poseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Da biste dovršili listu Microsoft telefonskih brojeva usluge Microsoft korisničkog i podrške ili da biste kreirali zasebnu molbu, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportObratite pažnju na obrazac "dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Morate da imate instaliran 2007 Microsoft Office Package Service Pack 2 da biste primenili ovaj paket hitnih ispravki.

Dodatne informacije potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

949585 Kako da nabavite najnoviji servisni paket za 2007 Office Office

Obavezno ponovnog pokretanja

Ne morate ponovo da pokrenete računar nakon primene ove hitne ispravke.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavjenu hitnu ispravku.

Informacije o registratoru

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Pravljenje rezervne kopije i Vraćanje registratora u prethodno stanje u programu WindowsTo dozvolite nam da omogućimo hitnu ispravku za prvi problem, idite na odeljak "Popravi umesto mene". Ako želite da sami rešite ovaj problem, idite na odeljak "Dozvoli mi da ga sredim".

Popravite to za meneDa biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku .Primeć

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.


Zatim idite na dugme "dali je to otklonite problem?".Dozvoli mi da je sredim sam

Kada instalirate paket hitnih ispravki, slijedite ove korake da biste omogućili hitnu ispravku za prvi problem:

 1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte Rigedit u polju otvoreno , a zatim kliknite na dugme u redu.

 2. Pronađite i kliknite na sledeći potključ registratora:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\PowerPoint\Options

 3. U meniju Uređivanje kliknite na dugme novo, a zatim izaberite stavku DWORD vrednost.

 4. Otkucajte raspored Textanit, a zatim pritisnite taster ENTER.

 5. U oknu sa detaljima kliknite desnim tasterom miša na raspored Textanit, a zatim izaberite stavku Izmeni.

 6. U polju Podaci o vrednosti otkucajte 1, a zatim kliknite na dugme u redu.

 7. Izađite iz uređivača registratora.


Da li je to otklonite problem?

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije popravljen, možete da se obratite podršci.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e- poruku.

Informacije o datoteci

Ova hitna ispravka možda neće sadržati sve datoteke koje morate imati da biste u potpunosti ažurirali proizvod u najnoviju verziju. Ova hitna ispravka sadrži samo datoteke koje morate imati da biste rešili problem naveden u ovom članku.

Globalna verzija ovog paketa hitnih ispravki koristi Microsoft Windows Installer paket za instaliranje paketa hitnih ispravki. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u okviru koordinisano univerzalno vreme (UTC) u sledećoj tabeli. Kada prikazujete informacije o datoteci, datum se konvertuje u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci datum i vreme na kontrolnoj tabli.

Informacije o preuzimanju

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Office-kb2512790-fullfile-x86-glb.exe

12.0.6557.5000

5.426.184

12-APR-11

3:57


Informacije o Microsoft Windows Installer. MSP datoteci

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

PowerPoint-x-none. MSP

Nije primenljivo

4.164.608

12-APR-11

9:43

Pptconv-x-none. MSP

Nije primenljivo

1.197.056

12-APR-11

9:43


Kada se instalira hitna ispravka, globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke ili noviju verziju atributa datoteke koje su navedene u sledećoj tabeli:

PowerPoint-x-none. MSP

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Microsoft.office.interop.powerpoint.dll

12.0.6501.5000

350.064

11-Mar-09

16:17

Msppt. olb

12.0.6501.5000

369.040

11-Mar-09

16:17

Powerpnt.exe

12.0.6545.5000

521.080

13-Aug-10

5:00

Ppcore.dll

12.0.6557.5000

8.493.944

11-APR-11

19:06


pptconv-x-none. MSP

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Ppcnv.dll

12.0.6557.5000

1.791.824

11-APR-11

19:05

Insinu

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×