Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za 32-bitne i 64-bitne izdanja programa Microsoft OneNote 2010. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za 32-bitne i 64-bitne izdanja programa OneNote 2010. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Problemi koje ova ispravka rešava

  • Kada ažurirate rezultate pretrage u oknu rezimea oznaka , neke oznake neće biti prikazane u oknu. Do ovog problema dolazi kada se prebacujete između odeljaka u beležnici u programu OneNote 2010.

  • Pretpostavimo da dva korisnika otvaraju OneNote 2010 beležnicu sa Microsoft SharePoint lokacije. Jedan korisnik menja redosled odeljaka u beležnici u programu OneNote 2010, a zatim sinhronizuje beležnicu sa SharePoint serverom. U ovoj situaciji, drugi korisnik može da promeni redosled odeljaka u beležnici tokom procesa sinhronizacije.

  • Pretpostavimo da OneNote stranica sadrži više XPS dokumenata. Kada pregledate stranicu, OneNote 2010 troši prekomerne CPU resurse.

  • Kada primenite Office 2010 servisni paket 1 (SP1) u programu OneNote 2010, ne možete da postavite podrazumevani predložak stranice za odeljak. Napomena Za više informacija o sistemu Office 2010 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

    2460049 Opis Officea 2010 SP1

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×