UVOD

Microsoft Office Compatibility Pack servisni paket 2 (SP2) daje klijentima najnovije dopune za format datoteke programa Office Word za Microsoft Office Excel 2007, za format Microsoft Office Excela 2007, kao i za format datoteke Microsoft Office PowerPoint 2007. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket.Napomena Pored opštih ispravki proizvoda, one uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sve javne dopune, bezbednosne ispravke, kumulativne ispravke i hitne ispravke koje su objavljene do 2009 februara.

Microsoft Office Compatibility Pack SP2 ne dodaje podršku za sledeće tipove datoteka OpenDocument format:

  • . odt (tekst)

  • . rvna (unakrsna tabela)

  • . odp (prezentacija)

Ovi tipovi datoteka su dodati 2007 Microsoft Office paket SP2. Da biste otvorili ili uredili tipove datoteka OpenDocument format 2007 u verziji programa Word, Excel ili PowerPoint, upotrebite ODF programski dodatak za Microsoft Office. Da biste preuzeli ovaj programski dodatak, posetite sledeću SourceForge.net Web lokaciju:

Microsoft obezbeđuje kontakt informacije samostalnih proizvođača da bi vam pomogao u pronalaženju tehničke podrške. Ove kontakt informacije mogu da se promene bez obaveštenja. Microsoft ne garantuje tačnost kontakt informacija drugih proizvođača.Microsoft Office Compatibility Pack SP2 ne dodaje podršku za. pdf (Adobe) ili. XPS (Microsoft) tip datoteke u preliminarna Office 2007 verzije programa Word, Excel ili PowerPoint. Da biste prikazali i generisali. XPS datoteke, koristite Microsoft XPS Viewer ili Microsoft XPS Essentials Pack. Ovi proizvodi su podržani u operativnom sistemu Windows Vista, Windows XP i Windows Server 2003. Da biste preuzeli ove proizvode, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Windows 7 dodaje podršku u programu Pisanka za tipove datoteka. docx odt. Pored toga, 2007 Microsoft Office paket SP2 je prvi servisni paket koji podržava Uklanjanje ispravki klijenata pomoću komandne linije i korišćenjem alatke za deinstaliranje Microsoft servisnog paketa za 2007 Microsoft Office. Alatka za Deinstaliranje servisnog paketa dostupna je kao zasebna preuzimanja. Za više informacija o ovoj alatki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Alatka za deinstalaciju Microsoft servisnog paketa za 2007 paketa Microsoft Office

Više informacija

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletnoj listi svih paketa servisnog paketa 2 koji su izdati kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Lista svih 2007 Office servisnog paketa 2 i Windows SharePoint Services 3,0 servisni paket 2 paketi

Poznati problemi i promene ponašanja

Kada instalirate ovaj servisni paket, možda ćete primetiti neke poznate probleme. Za više informacija o ovim problemima kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Poznati problemi za 2007 Microsoft Office Service Pack 2 i Windows SharePoint Services 3,0 servisni paket 2 paketi  

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu, uključujući i listu sa odrazom datoteka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Tehnički detalji o servisnim paketima za Office 2007 System Client  

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×