Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics NAV za sve zemlje i sve lokalne standarde jezik.

Simptomi

Polja " Datum isporuke " u izdate ulazne porudžbine neočekivano se ažurira u Microsoft Dynamics NAV 2009 kada odgovarajuće magacinskog dokumenta nije uspješno objavljena.
Na primer, kreirate isporuku iz magacina za ulazne porudžbine koja sadrži informacije bez regala, a zatim proknjižite isporuku iz magacina. U ovoj situaciji, nije objavljena isporuku iz magacina. Međutim, polje " Datum isporuke " u nalogu za prodaju se ažurira datum obrade.
Ovaj problem se javlja u sledeće proizvode:

  • Microsoft Dynamics NAV 2009 R2

  • Microsoft Dynamics NAV 2009 servisni paket 1 (SP1)


Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, to je namenjena isključivo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeći servisni paket za Microsoft Dynamics NAV 2009 ili sledeće verzije Microsoft Dynamics NAV koji sadrži ovu zakrpu.

Napomena U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.Informacije o instalaciji

Microsoft obezbeđuje primere programiranja samo radi ilustracije, bez garancije ili podrazumevane. Ovo uključuje, ali nije ograničen na, podrazumevane garancije o mogućnostima prodaje ili PRIKLADNOSTI za određenu svrhu. Ovaj članak pretpostavlja da ste upoznati sa programskim jezikom koji se prikazuje i sa alatkama koje se koriste za kreiranje i otklanjanja procedure. Inženjeri podrške korporacije Microsoft mogu pomoći u objašnjavanju određene procedure, ali oni neće menjati ove primere da bi obezbedili dodatne funkcije niti kreirati procedure da bi ispunili vaše određene zahteve.

Napomena Pre nego što instalirate taj hitni popravak, provjerite da svi Microsoft Navision klijenta korisnici odjavljeni sistem. Ovo uključuje Microsoft Navision aplikacija usluge (NAS) klijent korisnicima. Treba da si jedini klijent korisnika koji je prijavljen kada primenite ovaj prilagodbeni popravak.

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati dozvolu za projektovanje.

Preporučujemo da je korisnički nalog u prozoru Windows prijavljivanja ili u prozoru baze podataka prijavljivanja šansama za „SUPER” ulogu. Ako korisnički račun nije moguće dodeliti ID uloge „SUPER”, morate da proverite da je korisnički nalog ima sledeće dozvole:

  • Izmeni dozvolu za objekat koji će vam biti promena.

  • Execute dozvola za objekat 5210 ID objekta sistema i sistema objekta ID 9015 objekta.Napomena Ne morate imati prava prodavnicama podataka osim ako treba da izvršite popravku podataka.

Kod se menja

Napomena Uvek test Šifra rešava u kontrolisanom okruženju prije primjene zakrpe sa računarima u proizvodnji.
Da biste rešili ovaj problem, promenite šifru u kod funkciju u magacinu.-Proknjiži isporuku koda (5763) na sledeći način:
Postojeća Šifra

...
IF Location."Require Pick" THEN
CheckItemTrkg(WhseShptLine);
UNTIL NEXT = 0
...

Zamena Šifra

...
IF Location."Require Pick" THEN
CheckItemTrkg(WhseShptLine);

// Add the following lines.
IF Location."Bin Mandatory" THEN
TESTFIELD("Bin Code");
// End of the lines.

UNTIL NEXT = 0
...

Preduslovi

Morate imati jedan od sljedećih proizvoda da biste primijenili ovaj hitni popravak:

  • Microsoft Dynamics NAV 2009 R2

  • Microsoft Dynamics NAV 2009 servisni paket 1 (SP1)


Informacije o uklanjanju

Ne možete ukloniti ovaj prilagodbeni popravak.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Napomena Ovo je „Brzo se objavi” članak kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Podaci sadržani data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali koji može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Potražite Uslove korišćenja za druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×