Pomoćnik za Windows 10 za ažuriranje

Pomoćnik za ažuriranje Windows 10 ažurira i instalira ispravke funkcije na uređaju.  Ispravke funkcije kao što su Windows 10, verzija 1909 (alias Windows 10 novembar 2019 Update) nudi novu funkcionalnost i pomaže vam da vaši sistemi budu bezbedni. Ove ispravke ćete automatski dobiti kada preuzmete pomoćnika za ažuriranje.

Ako ne želite da čekate automatsko ažuriranje ili ako želite da proveravate da li postoje ispravke kvaliteta (koje su češće i da dodate male ispravke i bezbednosne ispravke), možete sami da ažurirate Windows 10 .

Ako ste IT Professional, možete da odložite ispravke.  Idite na Opcije Windows 10 servisiranja.

Treba da znate koju verziju operativnog sistema Windows 10 radi na uređaju? Možete da proveravate brzo i lako.  U polju za pretragu na traci zadataka otkucajte winver, a zatim izaberite winver sa liste rezultata.  

Treba da znate o potrebnim prostoru na disku, šifri grešaka, uklanjanju instalirane ispravke ili drugim pitanjima ažuriranja? Pronađite više pomoći u usluzi Windows Update: najčešća pitanja.

Napomena: Windows 10 pomoćnik za ažuriranje ne radi na računarima zasnovanim na rukama. Podržan je samo za računare koji koriste x86/64 procesori. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×