Poruka o grešci nakon primene ispravke 973879: "stop 0x0000007e" ili "stop 0x00000050"

Podrška za operativni sistem Windows Vista bez instaliranih servisnih paketa završena je 2010 13. Da biste nastavili da primate bezbednosne ispravke za Windows, uverite se da koristite operativni sistem Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija pogledajte ovu Microsoft Web stranicu: podrška se završava za neke verzije operativnog sistema Windows

Simptomi

Kada primenite ispravku 973879 na računaru koji radi pod 64-bitnom verzijom operativnog sistema Windows Vista ili Windows Server 2008, možete dobiti poruku o grešci "stop 0x0000007e" ili "stop 0x00000050" u roku od 10 minuta nakon pokretanja sistema.

Rešenje

Ako ste već primenili ovu ispravku, a nailazite na ove probleme, preporučujemo da instalirate najnovije izdanje ove ispravke. Da biste to uradili, posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

Kada posetite ovu Web lokaciju, ispravka 973879 će se automatski instalirati. Pored toga, Microsoft je takođe učinio da ova ispravka bude dostupna na lokaciji Microsoft Download Center. Da biste preuzeli ovu dopunu sa lokacije Microsoft Download Center, u sledećem odeljku kliknite na vezu za preuzimanje koja odgovara vašem operativnom sistemu.

Windows Vista, 64-bitne verzije

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Odmah preuzmite paket ispravki za operativni sistem Windows Vista za 64-bitne sisteme (KB973879). Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Windows Server 2008, 64-bitne verzije

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Preuzmite odmah paket nadopuna za Windows Server 2008 x64 Edition (KB973879). Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Za više informacija o ispravci 973879 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Dobijate poruku o grešci "stop 0x0000003E" kada pokušate da instalirate Windows Vista servisni paket 2 ili Windows Server 2008 servisni paket 2 na računaru sa određenim više procesora

JOŠ UVEK JE POTREBNA POMOĆ?

Ako ovaj članak ne odgovara na vaše pitanje, kliknite na ovo dugme da biste postavili pitanje drugim članovima zajednice u zajednici Microsoft Community:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×