Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Autor:

Jang ti MVP

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Ovaj članak opisuje kako se uspostavlja i prekini pozivna veza pomoću komande raspon. exe.

VIŠE INFORMACIJA

Podešavanje pozivne veze pomoću komande "raspon. exe"

  1. Kliknite na dugme Start, otkucajte raspon-a u polju Započni pretragu , a zatim pritisnite taster ENTER .

  2. Kliknite na dugme " Biraj broj " na način na koji želite da povežete stranicu.

  3. Otkucajte telefonski broj i ime odredišta (npr. pozivna veza), na Upišite broj telefona da biste se povezali sa stranicom, kliknite na dugme " dalje " da biste nastavili.

  4. Otkucajte korisničko ime i lozinku i uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu " Zapamti ovu lozinku ", na stranici " korisničko ime i lozinka " kliknite na dugme " Kreiraj " da biste nastavili.

  5. Kliknite na dugme Start, otkucajte raspon-e <odredišno ime> u polje " Započni pretragu ", a zatim pritisnite taster ENTER . Napomena: morate koristiti odredišno ime koje je kucano u step3, na primer, pozivna veza.

  6. Na oznaci za Opcije pozivnih svojstava, obrišite sledeću selekciju: a. Upitaj za ime i lozinku, potvrdu, itd. b. Uključi Windows domen za prijavljivanje. c. Pitaj za telefonski broj. kliknite na dugme "u redu ".

Kako da uspostavite pozivnu vezu pomoću komande raspon. exe

  1. Kliknite na dugme Start, otkucajte raspon-d <odredišno ime> u polje " Započni pretragu ", a zatim pritisnite taster ENTER . Napomena: ime odredišta mora biti isto kao onaj koji ste kreirali u odeljku " Podešavanje pozivne veze" sa komandom "raspon. exe ".

Kako prekinuti pozivnu vezu pomoću komande raspon. exe

  1. Kliknite na dugme Start, otkucajte raspon-h <odredišno ime> u polje " Započni pretragu ", a zatim pritisnite taster ENTER . Napomena: ime odredišta mora biti isto kao onaj koji ste kreirali u odeljku " Podešavanje pozivne veze" sa komandom "raspon. exe ".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×