Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario u microsoft Dynamics SL:

  • Otvorite bilo koji izveštaj u softveru Microsoft Dynamics SL koji je Kristalni izveštaj, a zatim izaberite stavku Pregled pre štampanja.


Kada to uradite, primetićete da se izveštaj uvek štampa na podrazumevanom Windows štampaču, bez obzira na štampač koji ste izabrali u okviru Opcije štampača.

Primetićete i da kada otvorite bilo koji izveštaj u usluzi Microsoft Dynamics SL koji je SRSS izveštaj, a zatim izaberete stavku Pregled pre štampanja , ne štampaju se sve stranice.

Rezoluciju

Informacije o hitoj ispravki za Microsoft Dynamics SL

Podržana hitna ispravka je sada dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na koje postoji ovaj određeni problem. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeći Microsoft Dynamics SL servisni paket koji sadrži ovu hitnu ispravku kao što je navedeno u odeljku "Status" u ovom članku.

Da biste rešili ovaj problem, kliknite na vezu "Prikaži i zahtevaj preuzimanja hitnih ispravki" na vrhu ovog članka da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili je potrebno bilo koje rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate poseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Da biste kreirali zaseban zahtev za uslugom, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.


Kumulativna ispravka za Microsoft Dynamics SL 2015 1 (CU1)

Promenjene datoteke

Datum

Verzija datoteke

9822000.exe

02-Nov-2015

9.01.31102.00

Microsoft.Dynamics.SL.Reporting.dll

02-Nov-2015

9.01.31102.00


Informacije o instalaciji

Instalirajte ovu hitnu ispravku tako što ćete pratiti uputstva za instalaciju koja su uključena u preuzimanje hitne ispravke.

Preduslovi

Informacije o preduslovima za ovu hitnu ispravku potražite u uputstvima za instalaciju koja su uključena u preuzimanje hitne ispravke.

Ponovo pokreni zahtev

Ako se to od vas zatraži, ponovo pokrenite računar kada instalirate hitnu ispravku.

Informacije o uklanjanju

Ne možete da uklonite ovu hitnu ispravku.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Ovaj problem je prijavljen kao problem broj 34950.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×