Prijavljivanje na Microsoft 365 probnu pretplatu za partnere

Ako ste registrovani član Partnerska mreža korporacije Microsoft, možda imate pravo na probnu pretplatu na Microsoft 365 Enterprise. Da biste videli da li se kvalifikujete za probnu pretplatu, idite na Veb lokaciju Microsoft Cloud partneru . Ako ste kvalifikovani, možete da se upišete na veb lokaciji. Tokom procesa upisivanja od vas će biti zatraženo da postavite novo ime domena i da kreirate korisnički ID za svoj nalog, u slučaju da ga već nemate.

Napomene: 

 • Dostupnost usluga i funkcija u Microsoft 365 varira po zemlji ili regionu, a funkcije u okviru usluge mogu se ograničiti iz pravnih razloga u određenim zemljama ili regionima. Pre nego što započnete proces prijavljivanja, Saznajte da li je Microsoft 365 dostupan u zemlji ili regionu gde ćete koristiti Microsoft 365 uslugama

 • Partneri koji se nalaze u Australiji koji su zainteresovani za Microsoft 365 moraju da steknu pretplate preko Teistre. Više informacija potražite na veb lokaciji Microsoft mreža za partnere.

  Partneri koji se nalaze u Australiji mogu da šalju probne pozive i kupovne ponude kupcima koji se nalaze izvan Australije, ali ne i kupcima koji se nalaze u Australiji.

Softverski zahtevi

Kada se upišete za Microsoft 365, konfigurišite računar tako da softverske ispravke mogu da se instaliraju. Ove ispravke su potrebne kada se Office aplikacije za računare povezuju sa Microsoft 365.

Prijavljivanje ako već imate nalog Microsoft 365

Ako ste se prethodno prijavili za probnu ili plaćenu pretplatu pomoću Microsoft 365, već imate nalog i korisnički ID.

Da biste se prijavili na nalog:

 1. Posetite veb sajt Microsoft Cloud partner.

 2. Kliknite na vezu da biste se prijavili, a zatim ukucajte korisnički ID i lozinku.

Automatski ste prijavljeni u Microsoft 365 kao administrator organizacije. Stranica Administratorski centar će se otvoriti. Poruka e-pošte koja sadrži informacije o vašem nalogu će tada biti poslata na željenu e-adresu.

Upisivanje za Microsoft 365 ako vam je potreban novi nalog

Tokom procesa upisivanja obezbeđujete informacije o sebi i svojoj organizaciji i kreirate novo ime domena i novi korisnički ID za svoj nalog. Koristite korisnički ID svaki put kada se prijavite u Microsoft 365.

 1. Posetite veb sajt Microsoft Cloud partner.

 2. Kliknite na vezu da biste se upisali.

 3. Na stranici Upisivanje za partnere potvrdite da su informacije u poljima tačne.

 4. Ukucajte opisno ime (kao što je contoso) za novi domen sa sledećim formatom: contoso.onmicrosoft.com.

 5. Izaberite stavku Proveri dostupnost da biste bili sigurni da je ime domena dostupno.

Novo ime domena se koristi za kreiranje vašeg naloga. Kada se nalog kreira, možete da koristite ovo ime domena sa uslugama Microsoft 365. Međutim, ako želite da koristite hostovanu e-poštu ili druge usluge da biste koristili vlastito ime domena, možete da dodate ime registrovanog domena preduzeća na Microsoft 365. Informacije o tome kako da to uradite potražite u članku Verifikujte domen u usluzi Microsoft 365.

 1. Kada vam bude zatraženo, ukucajte novu e-adresu za korišćenje za korisnički ID. Koristite korisnički ID svaki put kada se prijavite u Microsoft 365.

 2. Pregledajte ugovor o probnoj verziji i, ako ste saglasni, kliknite na dugme Prihvatam i nastavljam da biste završili proces upisivanja.

 3. Konfigurišite računar tako da ispravke za softver mogu biti instalirane. Ove ispravke su neophodne da biste mogli da povežete Office aplikacije za računare sa Microsoft 365. Više informacija o konfigurisanju računara za instaliranje ispravki potražite u članku Korišćenje mojih Office aplikacija za stone računare uz Microsoft 365.

Kada se prijavite, automatski ste prijavljeni u Microsoft 365 kao administrator organizacije. Stranica Administratorski centar će se prikazati. Poruka e-pošte koja sadrži informacije o vašem nalogu će tada biti poslata na željenu e-adresu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×