Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Počev od 1. januara 2016. državljani Ruske Spoljne Države imaju pravo da traže od operatora pretraživača da uklone određene rezultate (na primer, vezu ili URL) o pojedincu za pretrage koje uključuju ime osobe, ako takve informacije:

  • distribuirano kršenjem zakona Ruske Spoljne Države

  • netačno ili nevažno

  • postane nevažna za pojedinca zbog bilo kog narednog događaja ili radnji pojedinca

Prednji plan se ne odnosi na informacije o krivično najbezvolednijim postupcima ili izostavljanju u kojima nije istekao period ograničenja radnje, kao i informacije o temi izvršene od strane takvog pojedinca, osim ako se izriče prekid.

Ako ste državljanka Ruske Spoljne države i želite da zatražite da Microsoft blokira rezultate pretrage na pretraživaču Bing kako bi odgovorio na pretrage na vašem imenu,koristite ovaj obrazac . Za zahteve za blokiranje u vezi sa društvenim medijima, pogledajte dodatne informacije u nastavku.

Imajte na obzir da Bing ne objavljuje niti kontroliše sadržaj koji je u pitanju. Blokiranje iz određenih rezultata pretrage u pretraživaču Bing ne uklanja sadržaj sa veba. Ako želite da se sadržaj ukloni sa veba, preporučujemo da se obratite vebmasteru lokacije koji objavljuje sadržaj.

Podstičemo vas da pružite kompletne i relevantne informacije za svako primenljivo pitanje na obrascu. Informacije koje pružite koristićemo za procenu zahteva. Možemo takođe razmotriti druge izvore informacija izvan obrasca kako bismo potvrdili ili dopunli informacije koje pružite. U pregledanju informacija koje ste pružili, Microsoft je posvećen tome da obezbedi privatnost u skladu sa našom izjavom o privatnosti.

Ako operator pretraživača pronađe neke propusti, netačnosti ili greške u zahtevu, morate preduzeti mere da biste obezbedili informacije koje nedostaju, eliminisali netačnosti i greške i poslali ažurirane informacije i dokument za identifikaciju (ako nije pružen) operatoru pretraživača u roku od deset (10) poslovnih dana od potvrde upite.

Bing će vam poslati obaveštenje o ispunjenju ili razlogu za odbijanje da ispunite vaš zahtev.

Obrazac i povezani procesi mogu da se promene kako dodatna uputstva postanu dostupna. Prosleđivanje se može ponovo imati tokom vremena.

Bing je primio zahteve za blokiranje korisničkih profila, fotografija i UR-ova povezanih sa različitim lokacijama društvenih medija iz rezultata pretrage u pretraživaču Bing. Ako ste kreirali ili objavili sadržaj na lokacijama društvenih medija koje želite da blokirate, izbrišete ili smanjite iz rezultata pretrage – i na pretraživačima Bing i drugim pretraživačima – pokušajte da koristite alatke za uklanjanje sadržaja i procese dostupne sa ovih lokacija društvenih medija. Ove alatke i procesi mogu biti najefikasniji način da uklonite sadržaj društvenih medija iz rezultata pretrage.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×