Razdvajanje liste adresa ne radi za korisnika bez poštanskog sandučeta u sistemu Exchange Server 2019 i 2016

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Simptomi

U sistemu Microsoft Exchange Server 2019 ili Exchange Server 2016, korisnik može imati dva Windows naloga, jedan bez poštanskog sandučeta (na primer, ovo se koristi u administrativne svrhe), da Nazovimo ovaj WindowsOnlyAccount i standardni nalog za poštansko sanduče na koji Primenjena je pravila Adresimenika. Kada je WindowsOnlyAccount trenutno prijavljen, korisnik može da kreira profil na mreži u programu Outlook i da obezbedi akreditive naloga za poštansko sanduče. U ovom scenariju, razdvajanje liste adresa se više ne primenjuje za ovaj korisnik poštanskog sandučeta. To se dovodi u sve liste adresa koje su vidljive i pregledljive. To znači:

  1. Sve informacije o adresaru o Exchange organizaciji mogu da se prikažu ako korisnik ima pune dozvole za poštansko sanduče drugog korisnika.

  2. Sve informacije o adresaru o Exchange organizaciji mogu se pregledati dok se Outlook ne pokrene najmanje drugi put ako korisnik koristi akreditive drugog korisnika za prijavljivanje u poštansko sanduče.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte neku od sledećih ispravki:

Za Exchange Server 2019 instalirajte kumulativnu ispravku 4 za Exchange server 2019 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2019.

Za Exchange Server 2016 instalirajte kumulativnu ispravku 15 za Exchange server 2016 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2016.

Beleške:

  • Za outlook 2016,potrebno je da instalirate 1 oktobra, 2019, ispravku za Outlook 2016 (KB4484107) (ili noviju ispravku za Outlook 2016) da biste se uverili da ova ispravka može da radi zajedno sa Outlookom. Za Outlook 2013 morate da instalirate 1. oktobra, 2019, ispravku za outlook 2013 (KB4484096) (ili noviju ispravku za Outlook 2013) da biste se uverili da ova ispravka može da radi zajedno sa Outlookom.

  • Kada instalirate ovu dopunu, biće vraćena prazna lista adresa za dva scenarija.

  • Da biste omogućili ovu ispravku, morate da pokrenete i sledeću komandu za vašu organizaciju: Set-OrganizationConfig-Emptyadresibookforneexchangekorisnici: $true

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×