Rešavanje problema sa računarom na daljinu pomoću daljinske pomoći i jednostavnog povezivanja

Windows daljinska pomoć omogućava nekome u koga imate poverenja da preuzme kontrolu nad vašim računarom i ukloni problem bez obzira na to gde se ta osoba nalazi.

Pre nego što počnete da je koristite, moraćete da omogućite pristup. U polje za pretragu na traci zadataka unesite upit daljinska pomoć i izaberite stavku Dozvolite slanje poziva za daljinsku pomoć sa ovog računara na listi rezultata. Na kartici Udaljeno izaberite polje za potvrdu Dozvoli veze daljinske pomoći sa ovim računarom, a zatim izaberite U redu.alternate text

Pronalaženje pomoći:

  1. U polju za pretragu na traci zadataka ponovo unesite upit daljinska pomoć i izaberite opciju Pozovite nekoga da se poveže sa vašim računarom i pomogne vam ili ponudite pomoć nekom drugom.

  2. Izaberite opciju Pozovite nekoga u koga imate poverenja da vam pomogne

  3. Uradite nešto od navedenog: Ako nikada niste koristili jednostavno povezivanje, izaberite opciju Koristite jednostavno povezivanje. Ako ste već koristili jednostavno povezivanje, izaberite kontakt ime pomoćnika. Da biste pozvali nekoga ko nije na listi kontakata, izaberite opciju Pozovite nekoga da vam pomogne .

  4. Sledite uputstva.

Da biste dali pomoć ako je neko to zatražio:

  1. Otvorite polju za pretragu i unesite upit daljinska pomoć i izaberite opciju Pozovite nekoga da se poveže sa vašim računarom i pomogne vam ili ponudite pomoć nekom drugom.

  2. Izaberite opciju Pomozite nekome ko vas je pozvao.

  3. Uradite nešto od navedenog: Ako koristite jednostavno povezivanje po prvi put, izaberite opciju Koristite jednostavno povezivanje. Ako ste ranije koristili jednostavno povezivanje, izaberite kontakt ime osobe kojoj želite da pomognete. Da biste pomogli nekome ko nije naveden na listi, dodirnite ili izaberite opciju Pomozite nekom drugom.

  4. Sledite uputstva.

Možete da koristite i Brzu daljinsku pomoć za pružanje i primanje daljinske pomoći.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×