Redigovanje, vraćanje i uključivanje zadataka pomoću petlje povratnih informacija

Svaki edukator ima sopstveni pristup za povratne informacije. Zato što znamo da se angažovanje i učenje često dešavaju kroz iterativni proces izrade, obuhvatanje povratnih informacija i prosleđivanje revizija, zadatke se grade oko toga kako se prave uиionice. Postupak za prijavljivanje, redigovanje i povraćaj povratnih scenarija kao što su ovi: 

 • OpozivStudent odlučuje da poboljša zadatak kada ga Uključi pre krajnjeg roka.

 • Vraćajte se i ponovo pređite na učitelj vrati studentski rad pre krajnjeg roka i zahteva sabiranje ili reviziju, omogućavajući učeniku da ponovo prijavi dodelu.

 • Vremenska osa dodele Odlučite kada će dodeljene objave na studente i da li ćete prihvatiti uključivanje kada se usvoji krajnji rok.

 • PoljimaVratite se na posao i procenite ocene na osnovu kotrljajući se umesto svih odjednom.

 • NetPratite angažovanost učenika sa zadacima da biste videli koliko ih je prikazano.

 • Prikaz studenata  Pogledajte kako zadatak izgleda studentima.

Redigovanje i vraćanje zadataka

 1. Idite na opšti kanal u željenoj učionici, a zatim izaberite stavku zadatke

  Savet: Potražite bilo koji zadatak po ključnu reč na traci za pretragu. 

 2. Zadaci sa levim ocenama su automatski sortirani na vrhu liste. Otvorite jedan za pokretanje.

 3. Zadaci su sortirani po povratku i vraжanjem.

  Lista studenata za redigovanje.  

Ime

Ime svakog studenta ima polje za potvrdu pored njega kako biste mogli da odaberete pojedinačne studente na koje treba vratiti posao. Polje za potvrdu na samom vrhu bira ime svakog studenta. Izaberite strelicu da biste sortirali studente po rastućem ili opadajućem abecednom redosledu.

Studentski rad

Svi dokumenti koje ste naveli za prijavljivanje su priloženi ovde. Izaberite status studenta da biste prikazali njihov rad u režimu celog ekrana.

Ako studentski rad zakasni i posle krajnjeg roka, videćete kašnjenje obaveštenje. Studenti koji se ne okrenu na posao prikazaće se kao da se neprimaju. Videćete vraćene ako ste već vratili dodelu na tog studenta.

5. Izaberite polje u okviru povratne informacije da biste dodali komentare za studenta.

6. dodajte tačke ako imaju određene tačke za ovaj zadatak. Na primer: 3,7/4.0 ili 89/100.

7. Izaberite gornju okvir za potvrdu da biste vratili rad na sve studente ili potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored pojedinačnih imena studenata.

8. izaberite stavku Vrati. Studenti koje ste izabrali dobiće obaveštenje da je njihov zadatak vraćen. Njihovo ime će se pojaviti u vraćenom koloni.

Ažuriranje povratnih informacija i ponovno vraćanje

Kada budete tražili da učenici predaju korigovani zadatak kada ga vratite, ponovo posetite zadatak tako što ćete ga otvoriti. U odnosu na studente videćete ažurirani datum i oznaku datuma. Ponovite gorenavedene korake da biste ažurirali povratne informacije i ponovo vratili dodelu.

Ažurirajte koliko dugo ćete primati uključivanja u bilo kom trenutku tako što ćete izabrati zadatak, a zatim izabrati stavku Uredi dodelu. Izaberite stavku Uredi i izvršite prilagođavanja na vremenskoj osi dodele.


Uredite prozor vremenske ose dodele.

Saveti: 

 • Da biste pregledali zadatke u režimu celog ekrana, izaberite status studenta da biste otvorili njihov rad. Koristite strelice da biste se kretali od studenata do učenika. Povratne informacije i tačke koje unesete će se automatski sačuvati. Dok ste u režimu celog ekrana, otvorite i prikažite dokumente koji se otvaraju i prikazuju pomoćuOneNote za veb, Word za veb, PowerPoint za veb ili Excel za veb. Imajte u vidu da starije datoteke sa oznakama tipa datoteke. doc,. xls i. ppt moraju da se uređuju u verziji radne površine tih aplikacija.

 • Izaberite dokument koji ćete urediti u režimu celog ekrana.

Uključivanje i revizija rada kada ste student

Da biste uključili zadatak, izaberite karticu zadatka. U zavisnosti od statusa zadatka, možda ćete raditi na vremenom, kasnijoj ili prosleđivanje redigovanog rada kada vam se vrati.

 1. Idite na Opšti kanal u željenoj učionici, a zatim izaberite stavku zadatke. Možete da koristite i traku za pretragu da biste tražili zadatak po ključnoj reči.

 2. Zadaci se prikazuju kao karte organizovane po datumu dospeća. Izaberite bilo koju karticu sa zadacima da biste je otvorili i prikazali detalje zadatka. 

  Savet: Izaberite ikonu proširenja (Dijagonalna strelica po strani) radi u režimu celog ekrana.

 3. Ako vam je nastavnik naveli dokument koji želite da prijavite ili imate druge datoteke koje treba priložiti ovom zadatku, izaberite stavku Dodaj posao i Otpremi datoteku. Možete da radite na Office datotekama direktno sa ovog ekrana – nema potrebe da ostavljate aplikaciju.

 4. Ako prvi put uključite zadatak pre krajnjeg roka, izaberite stavku Uključi. Videćete datum i vreme snimanja oznake datuma i datuma.

  Prikažite zadatak i izaberite stavku Uključi.

Evo drugih opcija za uključivanje rada:

Opoziv                                         

Vratite zadatak koji ste već prijavili da biste izvršili promene pre krajnjeg roka. 

Ponovo se uključi                                               

Uključite posao posle pravljenja revizija na zadatak koji ste već prijavili. Na primer: Vaš učitelj vam je vratio i traži promene ili ste odlučili da redigujete rad pre krajnjeg roka.

Pređite do kraja

Pređite na rad kada se usvoji krajnji rok za dodelu. To znači da vaš učitelj prihvata kašnjenog uključivanja. Možete prvi put da se prijavite na dodelu ili da biste podneli reviziju kada vam bude vraćena.

Nije uključeno

Vaš učitelj više ne prihvata uključivanja na zadatak i nećete moći da ga isključite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×