Sadržaj
×
Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Tipovi grupa

Mislite na grupe u Kaizala kao na kolekciju ljudi. Grupe mogu biti vidljive samo vama, vašoj organizaciji ili javnosti.

 • Ravna grupa    Ravna grupa ima najmanje jednog administratora i 300.000 članova. U ravnoj grupi, poruka koju šalje svako je vidljiva svima u grupi. Svi članovi mogu da se vide međusobno.

  Napomena: Ravna grupa može biti lična grupa ili organizacija za organizaciju.

 • Grupa za emitovanje    Grupa za emitovanje ima najmanje jedan administrator i neograničen broj pretplatnika. U grupi za emitovanje, poruke ili radnje koje šalju administratori prikazuju sve pretplatnike. Korisnici rade po ћelji, komentarisanju ili odgovaranju na sve poruke ili radnje poslate grupi. Pretplatnici ne mogu da prikažu druge pretplatnike u grupi. Odgovori na radnje se šalju samo u administratora, ne na druge pretplatnike.

  Napomena: Grupa za emitovanje može da bude lična grupa ili grupa organizacija.

 • Hijerarhijski    Kaizala ima mogućnost interakcije u razliиitim grupnim strukturama, u zavisnosti od tipa komunikacije između članova. Hijerarhijske grupe se sastoje od pojedinaca i drugih podgrupa. Članovi komuniciraju tako što se odaziva na radnje. Radnje poslate u bilo kojoj hijerarhijskoj grupi će biti vidljive svim njenim podgrupama.

  Napomena: Hijerarhijska grupa može da bude lična grupa ili grupa organizacija.

Vlasništvo nad podacima

 • Lična grupa    Možete da kreirate grupu za određeno odeljenje i povežete je sa širem kompanijom. To vam pruža pristup naprednim funkcijama bezbednosti, privatnosti i usaglašenosti za zaštitu podataka.

 • Grupa za organizaciju    Možete da kreirate grupu za određeno odeljenje i povežete je sa širem kompanijom. To vam pruža pristup naprednim funkcijama bezbednosti, privatnosti i usaglašenosti za zaštitu podataka. Grupe organizacije mogu da se kreiraju na Kaizala upravljanju portalom.

  Grupe organizacije možete da prepoznate iz Office ikone (Slika ikone organizacije organizacije u Kaizala) prikazanih u programu жaskanje.

  Slika primera grupe organizacije u Kaizala

Kreiranje grupe i dodavanje korisnika

Pridruživanje i otkrivanje grupa

Upravljanje grupama

Kaizala centar za pomoć

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×