Simptoma

Razmotrite sledeći scenario:

 • Instalirajte ispravku 2571543 ili noviju ispravku za Lync 2010 na Lync 2010 klijenta u Lync Server 2010 okruženju.

 • Koristite funkciju Federacija ili više prednjih polja u okruženju.

 • Korisnik koji ima više od 100 kontakata u Saveznoj okruženju ili u različitom prednjem prednjim znacima za front Lync 2010.

U ovom scenariju, prikazuje se status "prisustvo nije prisutno" za mnoge kontakte u programu Lync 2010. Međutim, status kontakata se ažurira posle 30 minuta.

Napomena kada korisnik pošalje trenutnu poruku na kontakte na koje utiče, informacije o statusu se odmah ažuriraju.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što ažuriranje 2571543 menja način na koji se zahtevi za pretplatu šalju u programu Lync 2010. Kada primenite ispravku 2571543 ili noviju kumulativnu ispravku za Lync 2010 koja rešava probleme koji su dokumentovani u programu Ažuriraj 2571543, nije uspelo da se zahtevi za pretplatu ponovo šalju u roku od 30 minuta.

Primeć

 • Ažuriranje 2571543 menja način slanja zahteva za pretplatu. Ova promena unapred cenata problem koji se javlja kada se previše prisutnosti pretplate šalju za spoljne kontakte ili za kontakte koji se nalaze u drugom prednjoj strani.

 • Kada instalirate ovu ispravku, zahtevi za pretplatu se dodaju u red pre slanja.


Reљenja

Da biste rešili problem, instalirajte sledeću kumulativnu ispravku.

2737155 Opis programskog paketa kumulativnog ažuriranja za Lync 2010: oktobar 2012
važan ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Kako da napravite rezervnu kopije i vratite registrator u Windowsafer instalirate paket za popravak, kako bismo nam omogućili hitnu ispravku za vas, idite na odeljak "Popravi umesto mene". Ako želite da sami omogućite hitnu ispravku, idite na odeljak "Dozvoli mi da je sredim".

Popravite to za meneDa biste automatski omogućili hitni popravak, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku .
Primeć

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e- poruku.


Dozvoli mi da je sredim sam

Kada instalirate paket hitnih ispravki, slijedite ove korake da biste omogućili hitnu ispravku:

 1. Otvorite Uređivač registratora. Da biste to uradili, kliknite na dugme Start, u polju Započni pretragu otkucajte stavku Početak, a zatim pritisnite taster ENTER.

 2. Pronađite i kliknite na sledeće registarske ključeve:
  HKEY Local Machine E\software\policies\microsoft\communicator

 3. U meniju Uređivanje kliknite na dugme novo, a zatim izaberite stavku DWORD (32 bita) .

 4. Otkucajte Dolendroptransatransaseqnum, a zatim pritisnite taster ENTER.

 5. U meniju uređivanje izaberite stavku izmeni.

 6. U polju Podaci o vrednosti otkucajte 1, a zatim kliknite na dugme u redu.

 7. Izađite iz uređivača registratora.


Više informacija

Za više informacija o kumulativnim paketima za ažuriranje za Lync 2010 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2571543 Opis programskog paketa kumulativnog ažuriranja za Lync 2010: juli 2011

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×