Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Office Specialist– Položite ispit u određenom Office programu da biste stekli certifikat Microsoft Office Specialist. Certifikat za Microsoft Office Specialist pokazuje da imate veštine potrebne da biste na najbolji način iskoristili Office. Pronađite obuku i zaradite sertifikat za MOS u:

MOS stručnjak--Položite ispit u programu Word ili Excel za dobijanje sertifikata Microsoft Office Specialist Expert. Certifikacija za MOS Expert pokazuje da imate napredne veštine u ključnim Office programima.

MOS Master--Položite ispit u programu Word ili Excel za dobijanje sertifikata Microsoft Office Specialist Master. Certifikacija za MOS Master pokazuje da imate najdublji nivo veština potrebnih za efikasno korišćenje ključnih Office programa.

Saznajte više o MOS certifikatu

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×