Sve o aplikaciji MSN Weather-Windows 10

Aplikacija MSN Weather-jedna predivna aplikacija koja se lako koristi, a koja vam omogućava da odmah pregledate vremensku prognozu, danas ili sedmicu na vašoj trenutnoj lokaciji i vidite prosek Temps i zapišete podatke za vašu lokaciju i širom sveta! Sve informacije o vremenu možete da naučite sa našim priručnim referencama za vremenske činjenice i terminologiju. Možete čak i da pitate Cortana da vam pomogne da nađete stvari kao što su vremenska prognoza za sedmicu ili određeno vreme dana. Postoji nekoliko jednostavnih stvari koje možete da uradite da biste bili sigurni da ćete dobiti najviše u aplikaciji MSN Weather.

  • Prvo se uverite da imate vezu sa Internetom. Ako se nalazite na mobilnom uređaju i udaljite se od Wi-Fi hotspotova, uverite se da ste uređaju dozvolili da koristi mobilnu uslugu mobilne telefonije.

  • Zatim proverite da li ste prijavljeni preko Microsoft naloga i da li koristite isti Microsoft nalog na uređajima za koje želite da delite informacije.

  • Ako prvi put koristite aplikaciju, ona može preuzeti ispravke, a neke funkcije će možda reagovati sporije nego što se očekivalo.

Slanje ideja za poboljšanje aplikacije

Voleli bismo da čujemo od vas! Pošaljite svoje misli, komentare i druge povratne informacije u okviru aplikacije. Ako vidite određenu poruku o grešci, pošaljite povratnu informaciju iz aplikacije i uključite poruku o grešci u povratnu informaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×