Sve o na MSN novac app - Windows 10

Koristite aplikaciju novac za sve tvoje finansijske potrebe! Dobijte pomoć planiranja za hipoteku ili istraživanje i praćenje tvoj finansijskih tržišta. Boravak na vrhu sa Bing izvor vesti, snimka pogled na ponudama i vidim fundamentalne razmere tvoja akcija interesa. Pored toga, možete da vidite novosti o sve dionice u na watchlist u isto vreme. Po najažurniju ponude i informacija o tome kako se vrše na tržištima.  Čak i pitaj Cortana da ti pomognem. Postoje neke jednostavne stvari koje vam mogu biti sigurni da dobijete najviše iz MSN Money aplikaciju.

  • Prvo, biti sigurni da ste povezani sa Internetom. Ako ste na mobilnom uređaju, kao i od vruće tačke Wi-Fi, budite sigurni da ste dozvolili uređaju koristiti svoje mobilne usluge.

  • Zatim, uverite se da ste prijavljeni vaš Microsoft nalog i da koristite isti nalog Microsoft na uređaje koje želite da delite informacije.

  • Ako koristite aplikaciju po prvi put, to može da preuzme ispravke i neke funkcije možda reagirati sporije nego što je očekivano.

Da li je funkcija moj novac?

Moj novac je više funkcija na lokaciji MSN Money aplikaciju (samo za američko tržište). Da biste pratili svoje brokerske račune, istražuje i daunloduju sledeće aplikacije:

Pošalji ideje za poboljšanje aplikaciju

Voleli bi to čuti od tebe! Pošalji svoje misli, komentare i druge povratne informacije od unutar aplikacija. Ako vidite na određenu poruku o grešci, Pošalji povratne informacije od unutar aplikaciju i uključiti poruku o grešci u vaše povratne informacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×