Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario: nakon instaliranja ili nadogradnje na Windows 7, ikona zvučnika na sistemskoj traci poslova na sistemskoj paleti prikazuje crveno "X" označavajući da audio izlaz ne radi.  Pored toga, lebdeću miša preko ikone zvučnika prikazaće opis alatke koji ukazuje na to da audio usluga nije pokrenuta.  Međutim, audio usluga je pokrenuta i audio reprodukcija ispravno funkcioniše.

 

Uzrok

Takvo ponašanje se ponekad može javiti tokom perioda teške aktivnosti diska kada se ponovo pokrenete na radnoj površini operativnog sistema Windows.  U ovoj situaciji, možda će biti moguće da i nakon pokretanja Windows audio servisa, status ikone zvučnika na sistemskoj traci poslova neće biti osvežavan da bi se pokazalo da je zvučna reprodukcija funkcionalna.

Rešenje

U većini slučajeva ovo ponašanje je privremeno, a crveno ' X ' će nestati kada:

-Windows 7 je završio pokretanje na radnoj površini i aktivnost čvrstog diska je smanjena.-prvi put kada korisnik klikne na ikonu zvučnika da bi promenio nivo jačine zvuka reprodukcije zvučnog zapisa.

Ovo ponašanje je kozmetičke prirode i ne utiče na performanse operativnog sistema Windows.

Više informacija

Primer gde se problem može naići je kada se instalacija operativnog sistema Windows 7 i OOBE računar završi, a zatim se ponovo pokreće na radnoj površini operativnog sistema Windows.  U tom periodu može se naići na tešku aktivnost na disku u trenutku kada instalacioni program završi sve konačne zadatke i aplikacije za pokretanje su pokrenute.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×