Upravljač konfiguracije sistemskog centra 2007 ponudi rezime statusa ne obrađuje podatke o statusu oglasa

Simptomi

Kada instalirate server za konfiguraciju sistema Microsoft System Center (SCCM) 2007 pre 1 decembra, 2007, server SCCM ne obrađuje podatke o statusu oglasa. Ovi podaci su takođe poznati kao podaci rezimea statusa ponude. U ovom slučaju, datoteke statusa (. svf) se akumuliraju u fascikli ponudda. box koja se nalazi u fascikli \Program Files\Microsoft Configuration Manager\inkutije na serveru SCCM. Napomena Ako izvršite nadogradnju sa servera Microsoft System Management Server (SMS) 2003 na SCCM 2007, fascikla "ponuda. Box" nalazi se u fascikli \Sms\inbox. Pored toga, datoteka Ponudzbira. log sadrži greške koje liče na sledeće:

Rezultat 00011280001F2000. Novo vreme početka: 12/01/2007 00:00:00, novo vreme isteka: 12/08/2007 00:00:00---->: došlo je do izuzetka: Neodređena greška upozori>: nije moguće pokrenuti svojstva rezimera.

Ove poruke o grešci se dešavaju svakog minuta u datoteci "ponudo. log". Kada instalirate server SCCM posle 1. decembra 2007, server SCCM ne može da obradi nijednu poruku o statusu. Do ovog ponašanja dolazi zato što se fascikla ponud. box ne kreira uspešno. Ovo blokira sistem poruka o statusu. Pored toga, datoteka Statmgr. log sadrži stavke koje liče na sledeće:

Čekanje SMS_INBOX_MANAGER da se kreira prijemno poštansko sanduče "ponuda statusa" za SMS_OFFER_STATUS_SUMMARIZER za rezimiranje.

Napomena Ovaj problem ne utiče na druge sistemske funkcije lokacije. Ovaj problem utiče samo na komponentu sa rezimizacijom statusa ponude.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se netačan Obračun datuma koristi za utvrđivanje intervala rezimizacije. Obračun datuma se pokreće ubrzo nakon pokretanja niti kada se pokrene nit za rezimiranje statusnih usluga SMS usluge.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu

Da biste rešili ovaj problem, pribavite najnoviji servisni paket za konfiguraciju sistema Microsoft System Center 2007, dostupan na ovoj Microsoft Web lokaciji: http://www.Microsoft.com/download/details.aspx?FamilyId=3318741a-c038-4ab1-852a-e9c13f8a8140 Da biste dobili listu problema koji su rešeni u ovom servisnom paketu, kliknite na sledeći broj članka u Microsoftovoj bazi znanja:

971348 Lista hitnih ispravki i ispravki koje se nalaze u upravljaču za konfiguraciju sistema 2007 servisni paket 2  

Informacije o hitnom popravku

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o hitnom popravku

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, cilj je da se ispravi samo problem opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme na kojima dolazi do ovog problema. Ova hitna ispravka može se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeći upravljač konfiguracije sistema 2007 servisni paket koji sadrži ovu hitnu ispravku. Da biste odmah rešili ovaj problem, obratite se Microsoft službama korisničke podrške da biste dobili hitnu ispravku. Za kompletnu listu telefonskih brojeva službi podrške za Microsoft korisnike i informacije o troškovima podrške posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support Napomena U posebnim slučajevima cene koje se obično naplaćuju za pozive podrške mogu biti ukinute ako stručnjak Microsoft podrške utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Preduslovi

Upravljač konfiguracije sistema 2007 mora biti instaliran pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada primenite ovu hitnu ispravku, ne morate ponovo pokretati računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ovog prilagodbenog popravka ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Datum

Vreme

Verzija

Veličinu

Ime datoteke

01-Dec-2007

06:50

4.0.5931.111

88.504

Offersum.dll

Kada primenite ovu hitnu ispravku, biće obrađene statusne poruke o statusu koje su u njoj prijavljene. Ako nadgledate datoteku Ponudzbira. log, stavke koje liče na sledeće mogu se pojaviti za nekoliko različitih poruka:

Nevažeće vreme za ponudu 'oglaši imena' sa porukom poruke o imenuklijenta. Napomena Vrednost " ID poruke " će se razlikovati. Pored toga, broj ponovljenih stavki evidencije za bilo koji dati klijent će se razlikovati. Kada komponenta za rezimiranje statusa pročita poruku o statusu, komponenta za rezimiranje statusa poredi vremensku oznaku u poruci sa vremenom početka datog intervala rezimea. Kada se poruka koja se obrađuje nalazi izvan datog opsega, stavka evidencije se generiše u datoteci ponudda. log. Na primer, Statusna poruka koja se generiše 3 decembra, a koja se obrađuje 5 decembra, neće se pojaviti u od 12:00:00AM rezime. Zato se stavka evidencije 3. decembra može zanemariti. Definišu se četrnaest različitih intervala određivanja statusa. Intervale rezimea statusa liče na informacije o intervalima prikaza koje su dostupne kada prikazujete rezimee poruka o statusu u konzoli SMS administratora. Na primer, primeri rezimea statusa liče na 12:00:00 ujutru ili od nedelje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×