Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje problem na koji je alatka za rešavanje problema rešila, šta radi da bi umanjila problem i uslove koji ga mogu dovesti do toga da se pokrene. Više informacija o rešavanju problema potražite u članku Neka uređaj radi nesmetano uz preporučeno rešavanje problema.

Na koji problem rešava ova adresa alatke za rešavanje problema?

Neki uređaji koji rade Windows 10 ili Windows 11, verzija 19H1 i novije verzije, ne mogu da instaliraju mesečne bezbednosne ispravke zbog oštećenja datoteka ili metapodataka u steku servisiranja. Ovi uređaji možda neće moći da se ažuriraju bez ispravke funkcije. 

Kako alatka za rešavanje problema umanji problem?

Alatka za rešavanje problema označiće dva različita ključa u registratoru. 

  • AllowInPlaceUpgrade će omogućiti uređaju da instalira prilagođenu nadogradnju koja će pokušati da reši oštećenja i ažurira uređaj. Uređaj će ostati na verziji programa Windows 10 ili Windows 11 koji je trenutno pokrenut, ali će biti prebačen na najnoviju dostupnu bezbednosnu ispravku.

  • UpgradeEligible će obezbediti da uređaju bude ponuđeno korisno vreme koje će najverovatnije rešiti sva oštećenja prisutna na uređaju.

Kada se pokreće alatka za rešavanje problema?

Ova alatka za rešavanje problema se automatski pokreće na uređajima koji ispunjavaju dolenavedene kriterijume i ne mogu ručno da se pokreću.
Ciljamo mašine koje imaju sledeće karakteristike:

  • Uređaj radi pod verzijom operativnog sistema Windows na ili novijoj od Windows 10 19H1.

  • Uređaj više puta nije uspeo da ažurira kvalitativnu ispravku.

  • Uređaj je na verziji operativnog sistema Windows sa poznatim problemom koji sprečava instalaciju kvalitativne ispravke.

Istoriju rešavanja problema možete da proverite da li je ova alatka za rešavanje problema pokrenuta na uređaju tako što ćete otići na start> Postavke > Ažuriraj & Bezbednosne > Rešavanje problema > Istorija prikaza i potražite sledeće:Windows Update
Alatka za rešavanje problema:

"Automatski usmerava uređaj za nadogradnju In-Place zbog periodičnih problema prilikom instalacije."

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×