Zasnovan na operativnom sistemu Windows 7 mobilnog računara ne probudi iz sna za planirane zadatke

Simptomi

Na mobilnom Računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7, kreirate zadatak u planer zadataka i izaberite opciju probudi računar da pokrene ovaj zadatak . Kada mobilni računar uđe u režim spavanja, to ne budimo se za pokretanje zadatka u planirano vreme.

Uzrok

Po podrazumevanim postavkama, sposobnost da se probudi sistem iz stanja spavanja, invalidsko tempiran događaj je na Windows 7 operativnim mobilne PCs. Programmed tempirao događajima ne budite sistem bez obzira na to da li mobilni računar na AC ili na baterije. Međutim, možete da promenite postavke za Opcije napajanja tako da omogući tajmere za buđenje.

Rezolucija

Da biste promenili ovo ponašanje, sledite ove korake.

Napomena Računar može probuditi za zadatke u okviru neke neočekivane okolnosti. Na primer, Mobilnog računara može probuditi kada je u torbi ili u okruženju termički ograničeno. Preporučujemo da procenite probleme do kojih može doći pre nego što promenite postavke.

  1. Kliknite na dugme StartStart button , u polju Započni pretragu otkucajte "Opcije napajanja" , a zatim kliknite na dugme " Opcije napajanja " na Kontrolnoj tabli listi.

  2. Izaberite opciju " Promena postavki plana " koje se nalazi pored plan napajanja koji je potvrđen, a zatim kliknite na dugme Promeni napredne postavke napajanja.

  3. Stanje spavanja, razvijte Dozvoli probudi tajmere, a zatim izaberite Omogući.

  4. Kliknite na OK.

Status

Ovo ponašanje je tako dizajnirano.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×