Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Na mobilnom Računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7, kreirate zadatak u planer zadataka i izaberite opciju probudi računar da pokrene ovaj zadatak . Kada mobilni računar uđe u režim spavanja, to ne budimo se za pokretanje zadatka u planirano vreme.

Uzrok

Po podrazumevanim postavkama, sposobnost da se probudi sistem iz stanja spavanja, invalidsko tempiran događaj je na Windows 7 operativnim mobilne PCs. Programmed tempirao događajima ne budite sistem bez obzira na to da li mobilni računar na AC ili na baterije. Međutim, možete da promenite postavke za Opcije napajanja tako da omogući tajmere za buđenje.

Rezolucija

Da biste promenili ovo ponašanje, sledite ove korake.

Napomena Računar može probuditi za zadatke u okviru neke neočekivane okolnosti. Na primer, Mobilnog računara može probuditi kada je u torbi ili u okruženju termički ograničeno. Preporučujemo da procenite probleme do kojih može doći pre nego što promenite postavke.

  1. Kliknite na dugme Start Start button , u polju Započni pretragu otkucajte "Opcije napajanja" , a zatim kliknite na dugme " Opcije napajanja " na Kontrolnoj tabli listi.

  2. Izaberite opciju " Promena postavki plana " koje se nalazi pored plan napajanja koji je potvrđen, a zatim kliknite na dugme Promeni napredne postavke napajanja.

  3. Stanje spavanja, razvijte Dozvoli probudi tajmere, a zatim izaberite Omogući.

  4. Kliknite na OK.

Status

Ovo ponašanje je tako dizajnirano.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×