Zbirna ispravka za Windows 8 i Windows Server 2012: maj 2013

Rezime

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za Windows 8 i Windows Server 2012 koji se datiraju iz maja 2013. Ovaj paket zbirnih ispravki uključuje poboljšanja performansi i pouzdanosti za Windows 8 i Windows Server 2012. Preporučujemo da primenite ovu zbirnu ispravku kao deo redovne rutine održavanja.

Problemi koje ova ispravka rešava

Ovaj paket ispravki rešava sledeće probleme:

 • Rešava problem pri kojem se prikazuje crni ekran onoliko minuta koliko je moguće za ažuriranje grafičkog upravljačkog programa grafičke kartice.

 • Rešava problem koji može izazvati smanjenje performansi sistema kada dođe do aktivnosti na mreži.

 • Rešava problem koji može prouzrokovati gubitak podataka prilikom kopiranja velike datoteke.

 • Rešava problem kada se datoteka može neočekivano kopirati u FAT ili FAT32 particiju pomoću Robocopy čak i ako datoteka postoji na particiji.

 • Rešava problem koji može izazvati hostovanje konzole (Konhost. exe) za rušenje prilikom pokretanja aplikacije koja se upisuje na neaktivan bafer ekrana.

 • Rešava problem koji može izazvati grešku zaustavljanja "0x000000AB" na RDS serveru kada se korisnik odjavi sa servera.

Ovaj paket ispravki takođe rešava probleme koji su dokumentovani u sledećim člancima u Microsoft bazi znanja:

Audio dekoder se otkazuje kada se reprodukuje zaštićeni Dolby Digital ili MPEG sadržaj u operativnom sistemu Windows RT ekran je netačan kada promenite veličinu prozora u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012 Windows. datoteka EBD je veoma velika u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012 kratka sekcija audio zapisa se reprodukuje na zaključanom ekranu kada nastavite sa radom na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows 8 iz režima spavanja obaveštenja o zamrzavanju na sistemskoj traci poslova u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012 nizak kvalitet slike prilikom štampanja. png ili. TIFF datoteka na računaru sa operativnim sistemom Windows 8 ili Windows Server 2012 nije moguće ispravno štampati slike pomoću štampača koji koristi V3 upravljački program štampača u operativnom sistemu Windows 8 ispravka za prostor za skladištenje u operativnim sistemom Windows 8 i Windows Server 2012 je dostupnavirtuelna mašina se ne nalazi na mreži kada dodate propusni disk na virtuelnu mašinu u sistemu Windows Server 2012 ispravka koja dodaje stavke u APN bazu podataka za sve koji god je operater mobilne telefonije dostupan za Windows 8 promene u TPI vrednosti tokom Oobe-a ne čuvaju se na Windows RT-u, Windows 8, ili računare sa sustavom windows Server 2012 dostupna je ispravka za kdnet Proširiteljski modul u operativnom sistemu Windows 8 prikazuje se prazan ekran kada pokušate da koristite otisak prsta da biste se prijavili na Windows 8 upravljački program ne postavi filter paketa u povezu upravljački programi miniporta kada koristite wanarp. sys u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012padovi kada štampate datoteku iz aplikacije koja podržava izolaciju aplikacije zaključana orijentacija ekrana se menja nakon brzog pokretanja u operativnom sistemu Windows 8pločica aplikacija Windows prodavnice pri prvom prijavljivanju u operativnim sistemom Windows 8 i Windows RT netačni rezultati kada pokrenete oglas Windows PowerShell cmdlet na kontroleru ne možete da postavite novi volumen u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012 "0x000000ab" Greška zaustavljanja kada se odjavite sa servera koji radi pod operativnim sistemom Windows Server 2012

Više informacija

Informacije o ažuriranju

Nabavljanje ispravke

Ova ispravka je dostupna na lokaciji .Napomene

 • Ova ispravka je obezbeđena kao važna ispravka.

 • Ako izaberete opciju " Instaliraj ispravke automatski (preporučuje se) Windows Update", ova ispravka se automatski instalira.

 • Ako izaberete druge postavke za Windows Update, preporučujemo da odmah instalirate ovu ispravku putem Windows Update.

Takođe možete nabaviti samostalni paket za ažuriranje putem Microsoft centra za preuzimanje. Za više informacija posetite lokaciju , a zatim potražite KB2836988.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate da koristite Windows 8 ili Windows Server 2012.

Informacije o ponovnom pokretanju

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Globalna verzija ove ispravke instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Beleške o datotekama za Windows 8 i Windows Server 2012 datoteke

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, ključnu tačku (RTM, SPn) i granu usluge (LDR, GDR) moguće je identifikovati pregledanjem brojeva verzija datoteka kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

 • GDR grane usluge sadrže samo one ispravke koje se objavljuju globalno da bi rešile široko rasprostranjene i kritične probleme. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

 • MANIFEST datoteke (. manifest) i MAME datoteke (. mama) koje su instalirane za svako okruženje nisu navedene

Reference

Za više informacija o usluzi Windows Update posetite sledeće Microsoft Veb lokacije:

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×