Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zdravstvene i medicinske informacije koje obezbeđuje Microsoft dobijaju se iz izvora i veza nezavisnih proizvođača i Microsoft ih ne verifikuje niti pregleda. Sadržaj dostupan na lokaciji MSN Health & Fitness ili Bing je samo za informativne svrhe. MSN Health & Fitness i Bing nisu namenjeni medicinskoj, fitnes ili dijetetici/ishrani.  Ne bi trebalo da se oslanjate na ove informacije kao zamenu i ne zamenjuje vas profesionalni medicinski i zdravstveni savet, dijagnostikovanje ili lečenje. Predviđeno je da ništa nije navedeno ili objavljeno u članku MSN Health & Fitness ili Bing i ne bi trebalo da se vodi kao praksa lekara ili savetovanja. Korišćenje informacija pruženih na lokaciji MSN Health & Fitness ili Bing je isključivo na vašem riziku. Korisnicima se preporučuje da se posavetuju sa stručnjakom za savete. 

Važno: Pre nego što započnete novi fitnes program ili izmenite svoju ishranu, obratite se dobavljaču zdravstvene zaštite ili medicinskom stručnjaku.

Koji tipovi informacija o ispravnosti su dostupni?

 • Na lokaciji MSN Health & fitnes i Bing možete da pronađete niz tema o medicini i ispravnosti, uključujući:

 • Medicinski uslovi: Saznajte više o uzrocima, simptomima, prevencijama, komplikacijama, dijagnostikovanju, tretmanima i specijalizatima koje treba konsultovati.

 • Dijagnostički testovi: Kako da se pripremite, šta da očekujete, rizike i komplikacije i kako da tumačite rezultate testa.

 • Procedure tretmana: Saznajte šta da očekujete pre, tokom i posle procedura, kao i o rizicima i komplikacijama.

 • Simptomi: Uobičajeni uzroci, kada kod lekara i opcije samopomoći.

 • Lekovi: Bočne efekte, interakcije i upozorenja.

Koje izvore koristimo za informacije o ispravnosti?

Microsoft prikazuje sadržaj sa veb lokacija nezavisnih proizvođača, baza podataka i drugih usluga, što može da obuhvata vezu ka izvornom sadržaju. Ove veb lokacije, baze podataka, usluge i veze nezavisnih proizvođača nisu povezane ni na koji način sa korporacijom Microsoft. Microsoft ne daje potvrde, garancije, garancije, izričite, podrazumevane ili zakonske podatke u vezi sa pouzdanošću ili tačnošću informacija.

Kako da obezbedimo informacije o ispravnosti na različitim jezicima?

U nekim slučajevima, Microsoft izvorne informacije na engleskom jeziku od nezavisnih proizvođača i prevodi ih na drugi jezik putem automatizovanih načina. Microsoft takođe koristi informacije sa zdravstvenih i medicinskih veb lokacija specifičnih za tržište gde je to prikladno. Pošto medicinska i zdravstvena pravila i uputstva mogu da se razlikuju od regiona do regiona, prevodi medicinskih i zdravstvenih informacija treba da se koriste kao referenca, a ne kao medicinski saveti. Trebalo bi da se obratite medicinskom stručnjaku u vašem regionu za određena uputstva u vezi sa medicinskom brigom ili lekovima. Microsoft ne može da garantuje potpunu tačnost prevoda.

Kada treba da se konsultujete sa medicinskim stručnjakom

Medicinske i zdravstvene informacije korporacije Microsoft namenjene su samo informativnim svrhama i ne nameravaju da se koriste kao medicinski saveti ili da zamene uputstva medicinskog stručnjaka, fitnes stručnjaka ili nutricioniste. Obratite se dobavljaču zdravstvene zaštite ako imate medicinsku brigu ili pre uzimanja novih lekova, započinjanja fitnes programa ili promene ishrane. U slučaju medicinskog slučaja, pozovite odmah svog doktora ili lokalni broj za hitni slučaj.

Kako da prijavite netačne informacije

Ako imate povratne informacije o medicini ili ispravnosti koje vam je obezbedio Microsoft, koristite vezu za povratne informacije na dnu bilo koje stranice.

Informacije o funkciji "Pitajte stručnjaka za zdravlje"

Šta je važeće pitanje ispravnosti?

 • Pitanja moraju biti u vezi sa temom ispravnosti, kao što su bolesti, uslovi, simptomi, tretmani, mentalno zdravlje, ishrana ili fitnes.  Izuzetak: Naši zdravstveni stručnjaci neće odgovarati na pitanja o lekovima, brendovima lekova ili vakcina.

 • Pitanja moraju da sadrže dovoljno informacija da bi naši zdravstveni stručnjaci mogli da odgovore na njih. Neodređena pitanja podležu pogrešnom protumačenju i smatraće se nevažećim.

 • Pitanja ne bi trebalo da budu specifična za pojedinačni slučaj. Pitanja lične ispravnosti obično zahtevaju precizno odgovor na detaljnu istoriju slučaja.

Šta su to primeri pitanja koja nisu važeća?

 •  Mogu li da uzimam Tylenol tokom dojenja?"

  Ovo pitanje je o lekovima koji ga иini nevažećim.

 • Koji su nuћdni efekti Pfizerove vakcine COVID-19?

  Ovo pitanje se tiиe vakcinacija koje ga иini nevažećim.

 • Šta može da izazove da žena iskusi izmučeno lice i brze otkucaje srca?"

  Ovo pitanje je previše nejasno, što ga čini nevažećim.

 • Danima sam imao jak bol u ruci. Mogu li da imam srиani napad?

  Ovo pitanje je previše lično, što ga čini nevažećim.

Mogu li ponovo da prosledim pitanje ako mu ponovo dam frazu?

Da, možete. Pažljivo pregledamo svako pitanje pre nego što ga prenesemo našim zdravstvenim stručnjacima.

Odricanje odgovornosti

Informacije o medicini i valjanosti usluge MSN Health & Fitness ili Bing su samo u lične informativne svrhe. Ove platforme nisu zdravstveni, medicinski ili fitnes proizvodi. 

Microsoft ne pruža nikakve garancije, izričite, podrazumevane ili zakonske, objavljivanjem takvih informacija. Microsoft nije odgovoran za i ne daje nikakve zahteve o tačnosti prikazanih informacija.  Vaše korišćenje ili oslanjanje na bilo koje medicinske ili zdravstvene informacije koje obezbeđuje korporacija Microsoft na sopstveni rizik i Microsoft nije dužan vama ili trećim licima za bilo kakve štete na osnovu vaše upotrebe.

Prikazane informacije mogu da se razlikuju od lokalnih informacija koje preporučuju ili zahtevaju regulatorni organi u vašem regionu.  Microsoft ne garantuje da su prikazani podaci prikladni ili odobreni za bilo koji region ili sve regione.

Napomena: Medicinske informacije se pružaju samo u temama koje se najčešće pretražuju i nisu namenjene kao sveobuhvatna lista uslova ili tretmana.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×