Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Saznajte kako da se zaštitite od prevara u vezi tehničke podrške. Prevare sa tehničkom podrškom su problem u celom sektoru, gde prevaranti koriste taktike zastrašivanja da bi vas prevarom privukli u nepotrebne usluge tehničke podrške. Dozvolite pomoćniku da se poveže sa vašim uređajem samo ako ste vi započeli interakciju tako što ste se direktno obratili Microsoft podršci. Ako ste vi ili neko koga poznajete bili pogođeni prevarom sa tehničkom podrškom, koristite obrazac za prevaru tehničke podrške da biste to prijavili. 

Windows daljinska pomoć omogućava nekome u koga imate poverenja da preuzme kontrolu nad računarom i reši problem gde god da se oni nalaze.

Da biste mogli da ga koristite, moraćete da omogućite pristup. U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte daljinsku pomoć, a zatim sa liste rezultata izaberite dozvoli slanje poziva za daljinsku pomoć sa ovog računara. Zatim na kartici Udaljeno potvrdite izbor u polju za potvrdu Dozvoli veze daljinske pomoći sa ovim računarom, a zatim kliknite na dugme U redu.

Da biste dobili pomoć:

  1. U polju za pretragu na traci zadataka ponovo otkucajte daljinsku pomoć i izaberite pozovi nekoga da se poveže sa vašim računarom i pomogne vam ili ponudite pomoć nekom drugom.

  2. Izaberite Pozovi nekoga u koga imate poverenja da bi vam pomogao

  3. Uradite nešto od sledećeg: Ako nikada niste koristili jednostavno povezivanje, izaberite stavku Koristi jednostavno povezivanje. Ako ste ranije koristili jednostavno povezivanje, izaberite kontakt ime pomoćnice. Da biste pozvali nekoga ko nije na vašoj listi kontakata, izaberite stavku Pozovi nekoga da vam pomogne.

  4. Sledite uputstva.

Da biste pružili pomoć ako je neko zatražio:

  1. Idite u polje za pretragu i unesite daljinsku pomoć , a zatim izaberite Pozovi nekoga da se poveže sa vašim računarom i pomogne vam ili ponudite pomoć nekom drugom.

  2. Izaberite stavku Pomozite nekome ko vas je pozvao.

  3. Uradite nešto od sledećeg: Ako prvi put koristite jednostavno povezivanje, izaberite stavku Koristi jednostavno povezivanje. Odnosno, ako ste ranije koristili jednostavno povezivanje, izaberite kontakt ime osobe kojoj želite da pomognete. Da biste pomogli nekome ko nije na listi, dodirnite ili izaberite stavku Pomozite nekom novom.

  4. Sledite uputstva.

Takođe možete da koristite Brza daljinska pomoć da biste pružili i dobili daljinsku pomoć.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×