Pratite ove korake da biste privremeno isključili antivirusnu zaštitu u programu Microsoft zaštitnik u realnom vremenu Windows bezbednost. Međutim, imajte na umu da ako to uradite, uređaj će možda biti izložen pretnjama.

  1. Kliknite na dugme Start i otkucajte "Windows bezbednost" da biste potražili tu aplikaciju.

  2. Izaberite aplikaciju Windows bezbednost iz rezultata pretrage &, idite na stavku Zaštita od pretnji od virusa, a zatim u okviru Postavke zaštite od pretnji & virusa izaberite stavku Upravljanje postavkama.

  3. Prebacite zaštitu u realnom vremenu na Isključeno. Imajte na raspolaženje da će planirana skeniranja nastaviti da se pokreću. Međutim, datoteke koje se preuzimaju ili instaliraju neće se skenirati do sledećeg planiranog skeniranja.

Napomene: 

  • Ako želite samo da izuzmete jednu datoteku ili fasciklu iz skeniranja antivirusnog programa, to možete da uradite dodavanjem izuzetka. To je bezbednije nego isključivanje cele antivirusne zaštite. Pogledajte dodavanje izuzetka u Windows bezbednost.

  • Ako instalirate kompatibilni antivirusni program koji nije Microsoft antivirusni program, antivirusni program Microsoft zaštitnik će se automatski isključiti.

  • Ako je zaštita od neometane zaštite uključena, morate da isključite zaštitu od neometanog vremenu pre nego što budete mogli da isključite zaštitu u realnom vremenu.

Kako malver može da zarazi vaš računar 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×