Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Koristite oporavak sistema da biste napravili tačke vraćanja kada instalirate novu aplikaciju, upravljački program ili Windows Update i kada ručno kreirate taиku vraćanja. Vraćanje u prethodno stanje neće uticati na lične datoteke, ali će ukloniti aplikacije, upravljačke programe i ispravke instalirane nakon kreiranja tačke vraćanja. Da biste se vratili na sledeće tačke:

  1. Kliknite na dugme Start , a zatim otkucajte kontrolnu tablu u polju za pretragu pored dugmeta Start na traci zadataka i izaberite stavku Kontrolna tabla (aplikacija za stone računare) iz rezultata.

  2. Pretražite kontrolnu tablu za oporavaki izaberite stavku oporavak > Otvaranje oporavka sistema > sledeće

  3. Odaberite taиku vraćanja povezanu sa problematičnom aplikacijom, upravljačkim programom ili ažuriranjem, a zatim kliknite na dugme dalje > Završi.

Saznajte kako da kreirate taиku vraćanja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×