Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Windows 10 koristi optimizaciju dostave, Downloader zasnovan na oblaku, za preuzimanje ispravki za Windows, aplikacije iz prodavnice i drugih Microsoft proizvoda. Da biste brzo preuzeli ove datoteke na računar i pouzdano, optimizacija dostave identifikuje najbolji izvor za preuzimanje i dinamički optimizuje koliko propusnog opsega računar koristi u procesu.

Kao i uvek, odlučujete da li želite da optimizacija dostave deli delove preuzimanja između računara i drugih osoba na lokalnoj mreži ili na internetu. A sada, nove funkcije vam omogućavaju da prikazujete aktivnost preuzimanja i otpremanja, kontrolisanje propusnog opsega i još puno toga.

Otvaranje postavki optimizacije isporuke 

Nabavite statistike sa monitorom za aktivnost

Saznajte šta dobijate od drugih računara – i šta vaš računar doprinosi – pomoću monitora aktivnosti. Videćete analizu preuzimanja po izvoru, prosečnom brzinom i otpremanju statistike, sve za tekući mesec. Čak ćemo vam reći i koliko od toga je pojačan vaš računar od drugih računara na internetu.

Nadgledanje aktivnosti preuzimanje i otpremanje informacija

Da biste prikazali najnoviju statistiku, kliknite na dugme start > Postavke > Ažuriraj & bezbednosti > višeopcija.   Zatim izaberite stavku Optimizacija za isporuku > monitor.

Postavljanje ograničenja propusnog opsega

Funkcija Delivery Delivery dizajnirana je za automatski prilagođavanje količine propusnog opsega mreže koji koristi za otpremanje i preuzimanje ispravki, aplikacija za skladište i drugih Microsoft proizvoda. Međutim, ako ste zabrinuti za potrošnju podataka ili želite da se uverite da drugi uređaji kod kuće imaju propusni opseg koji im je potreban, možete da ograničite procenat propusnog opsega koji se koristi za preuzimanja optimizacije i otpremanja. Postoji i opcija da se podesi mesečni limit otpremanja – Pokazaжemo vam koliko podataka je računar do sada otpremaj i koliko je preostalo.

Više informacija potražite u članku Postavljanje ograničenja propusnog opsega za preuzimanja.

Napomena: Ako ste na ograničenoj mrežnoj vezi, optimizacija dostave neće automatski slati ispravke na računar. Saznajte kako da konfigurišete ograničenu vezu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×