Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje problem opisan u alatki za rešavanje problema sa Windows ažuriranjem i uslovima koji mogu uzrokovati da se on pokreće. Više informacija o rešavanju problema potražite u članku održavanje uređaja koji radi nesmetano pomoću preporučenog rešavanja problema.

Šta je problem?

Neki uređaji možda neće uspeti da se instaliraju ako se pospreme disk pokrene nakon instaliranja Windows verzije 19041,21 Update.

Šta radi alatka za rešavanje problema?

Alatka za rešavanje problema privremeno onemogućava automatsko pokretanje čišćenja diska dok uređaji ne instaliraju ispravku operativnog sistema Windows 19041,84 verzije.

Kada se pokreće alatka za rešavanje problema?

Ova alatka za rešavanje problema automatski pokreće dva puta. Prvi put se pokreće na svim uređajima u operativnom sistemu Windows verzija 19041,21. Zatim ponovo pokreće nakon nadogradnje uređaja na Windows verziju 19041,84. Nije moguće pokretati alatku za rešavanje problema. Potvrdite izbor u polju za potvrdu preporučuje se da rešite probleme da biste videli da li je ova alatka za rešavanje problema pokrenut na uređaju tako što ćete početi  sa > postavkama  > ažurirati & bezbednost > rešavanju problema  > Pogledajte

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×